Heel even over mijn blogschema...

Hola allemaal,

Zoals je kunt zien is hier een maand geen artikel verschenen. Ik wilde je even laten weten: ik leef nog steeds, ik vind beauty nog steeds leuk en er komt weer content aan. Ik heb het druk, vandaar even een klein teken van leven! Lees je mee?

irispraat instagram


Zoals je misschien weet ben ik in februari bij een nieuwe baan begonnen. Zoals altijd vraagt een nieuwe baan veel tijd en aandacht. Vanaf nu is dat nog meer, want in plaats van 4 dagen werk ik er nu vijf. Het goed doen op mijn werk, voldoende rust nemen en sporten is voor mij het heel belangrijk momenteel, jammer genoeg blijft er dan qua uren weinig tijd over. 

Bloggen blijft voor mij een hobby en hoe graag ik ook zou willen, ik krijg het gewoon amper voor elkaar om een schema aan te houden. Het levert mij veel leuks op, maar plat gezegd moet mijn bankrekening ook gelukkig blijven. Daarom moet ik deze fijne hobby wat meer los laten. Samenwerken met bedrijven gaat wel af en toe door en ik voel ook veel druk om iets te plaatsen, terwijl me dat soms niet lukt. Ik ben wel nog steeds actief op Instagram, met de simpele reden dat het veel minder tijd kost.

Als jij hier toch nog af en toe om de hoek komt kijken, mij volgt via Instagram of hier toevallig terecht bent gekomen... ik ben super blij dat je er (nog) bent! Ik kan en wil geen beloftes meer maken over hoe vaak hier iets verschijnt, weet dat ik mijn best doe en dat het goed gaat. Life happens while you are busy making blog plans ;-) 

Veel liefde!

Geen opmerkingen

Thanks voor je reactie!