Estée Lauder Pure Color nagellak Empowered


Jullie zagen een aantal dagen geleden dat ik beautylover ben namens Glamour. Heel tof! Ik liet je alvast een glimp zien van het eerste product: namelijk de Pure Color nagellak in Empowered. Dit is een heel bijzonder kleurtje- niet rood, niet oranje, maar net er tussen in mét een vleugje goud.

Estée Lauder Pure Color nail lacquer in Empowered- 20,95 euroTen eerste, de nagellak is nogal aan de prijs, dat kan ik niet ontkennen. Het is voor sommige mensen niet te doen om 21 euro neer te leggen voor een nagellak en dat begrijp ik. Mijn collectie bestaat grotendeels uit Essie nagellak en die kost 9,99 euro per flesje. Dat vind ik eigenlijk het maximale bedrag dat ik er aan uit wil geven.

Maar, je krijgt er wel iets heel moois voor terug. Dit is echt een cadeautje om te geven of krijgen, de verpakking is prachtig. Het flesje is van vrij massief glas gemaakt en heeft gouden details. Ik vind het heel mooi en krijg er direct een luxe gevoel bij.


Het kwastje is niet te dik en niet te dun, gewoon prima. De lak zelf is erg dun, daar houd ik persoonlijk wel van. Je hebt dan niet in één keer een volledige dekking, maar twee dunne lagen zijn prima. Dat heb ik met deze nagellak ook ervaren: de lak is dun en heeft twee lagen nodig om volledig te dekken. Als je het helemaal compleet wil maken, kun je een derde laag aanbrengen.

De eerste laag droogt heel snel, dat is top. Ik moet wel eerlijk zijn- het duurt aardig lang voordat de tweede laag hard wordt. Ik ben helaas een ongeduldig persoon. Als je daarnaast eigenwijs bent zoals ik, levert je dat wat beschadiging op. Neem er je tijd voor.Al met al een mooie nagellak, bijzonder vooral. In de zon zie je een gouden glansje (helaas is er nu bijna geen zon) waardoor ik deze nagellak voornamelijk leuk vind voor de zomer. De houdbaarheid is erg goed. Na vier dagen zag ik wat lichte chips, waardoor ik de nagellak voor een ander kleurtje heb vervangen.

Leuk, mooi en apart dus! Het is aan jou of je daar 21 euro voor wil neerleggen, maar een mooi cadeautje is het zeker.

3 opmerkingen

  1. Mooi kleurtje! Rood is altijd een mooie klassieke kleur die je ook gewoon altijd kan dragen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw, heel mooi kleurtje! Super mooi flesje ook <3

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Met deze kleur val je zeker op, heel mooi! x

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!