Ik ben Glamour Beautylover! (Estee Lauder)


Afgelopen zondag kreeg ik een leuk mailtje van Glamour! Ik was bijna vergeten dat ik me had ingeschreven, dus daardoor was het extra leuk. Ik ben namelijk Beautylover Estee Lauder geworden! Nog een keer extra leuk omdat ik blog en fan ben van Instagram. Op die manier kan ik jou ook kennis laten maken met deze producten. Benieuwd wat het eerste product is? Lees verder!
Tadadada... NAGELLAK! Jaaa, leuk. Ik houd van nagellak, draag het (bijna) dagelijks, dus heb veel zin om deze kleur te testen. Het is een rode kleur met een gouden shimmer er in. Erg bijzonder, ik heb geen enkele kleur die daar op lijkt! Daarnaast zat er nog een proefje bij van Modern Muse Eau de Rouge. Mijn mening over deze producten ga ik nog niet geven, want ik ga er een aparte review over schrijven.

Ik ben heel erg blij dat ik me mag onderdompelen in de wereld van Estee Lauder! Ik heb zelf nog maar weinig producten gebruikt van het merk-vandaar. Ik heb er zin in en vind het leuk dat ik jullie hopelijk enthousiast kan maken over de producten.

Wat vind jij van het eerste product?

5 opmerkingen

 1. Wat leuk, ik ben benieuwd naar het lakje :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat super leuk dat je hieraan mee mag doen :) Kennismaken met mooie producten is op deze manier extra leuk! Ik ben benieuwd naar het lakje. Op het eerste oog ziet ie er mooi uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuk! Estée Lauder vind ik echt een mooi merk, ik heb een paar dagen geleden mijn eerste product gekocht :) Een mascara, waar ik erg benieuwd naar ben!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!