High-end haarproducten die écht de moeite waard zijn

De laatste paar weken heb je via mijn blog best veel haarproducten gezien. Dat heeft een reden, want ik houd van mijn haar en wil het graag verzorgen. Het is wel zo dat ik best vaak producten heb gekocht die aan de prijs waren, maar niet altijd per se goed waren. Vandaag laat ik je high(er) end haarproducten zien die echt de moeite waard zijn!1. Hello Hair haarmaskers

Ik heb nu drie verschillende haarmaskers gebruikt van Hello Hair en het hydrating mask bevalt mij het beste. Het is een kokosolie treatment en werkt heel goed op mijn geblondeerde haar. Het is niet per se een high end masker, maar er komen wel wat verzendkosten bij. Een masker kost iets minder dan vijftien euro inclusief verzendkosten. Ik doe daar vijf tot zes keer mee.2. PIMP Amsterdam Salt No Pepper spray en Keune volume powder

Volume+mijn haar= geen match. Ik moet er heel wat voor doen om mijn haar omhoog te krijgen. Twee producten die mij daarbij helpen zijn de Salt No Pepper spray van PIMP Amsterdam (19,99 euro) en Keune volume poeder (14,10 euro). De Salt No Pepper spray gebruik ik net na het wassen, het volume poeder gebruik ik de dag erna 's ochtends. Allebei fijne producten die het geld zeker waard zijn!


3. CHI serums en lotions, Farouk Silk set

Ik houd van CHI en Biosilk LITE! Allebei heel prettig om mijn haar super glad mee te maken. De producten ruiken heerlijk. Stuk voor stuk aanraders, zeker om het in een setje aan te schaffen. Dan kun je de producten eerst proberen voordat je er eentje fullsize aanschaft.


4. Moroccanoil Light treatment

Ik gebruik nu meerdere jaren Moroccanoil Light en ik kan je garanderen: dit product werkt écht voor geblondeerd en beschadigd haar. Je moet wel even volhouden, want het optimale effect bereik je pas na een paar maanden. Daarnaast: het ruikt zó lekker. Kost ongeveer 44 euro.


5. TIGI Catwalk Blow Out Balm en Haute Iron spray

Heb je pluizig haar of houd je erg van glad en stijl vallend haar? Dan zijn deze producten van TIGI echte musthaves voor je. De Blow Out balm maakt je haar glad zonder het vet te maken en te verzwaren. De Haute Iron spray beschermt het haar en maakt het super glanzend. Deze producten gebruik ik heel graag na het wassen en vóór het föhnen.

Dit zijn mijn favoriete haarproducten! Ze zijn aan de duurdere kant, maar wel absoluut de moeite (en dus het geld) waard. Ken jij deze producten/wat voor producten vind jij fijn?

3 opmerkingen

 1. Ik gebruik wel vaker shampoo van TIGI, ruiken zo lekker en mijn haar wordt er heel zacht van! Ben erg benieuwd naar die spray.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik gebruik de Moroccanoil voor donker haar en ik vind het net zoals jij een top product!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb eigenlijk nog geen van deze producten geprobeerd. Mijn favoriete high end haar merk is KMS, die hebben ook hele fijne producten.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!