WISHLIST: februari 2016 (+ terugblik vorige wishlist)

Hi allemaal!

Ik ben een beetje in een drukkere periode terechtgekomen (goed voor mij, minder voor mijn blog), dus ik probeer 2/3 blogs per week te schrijven voor jullie. Als je denkt 'stopt ze', nee, ik stop niet. Ik heb het gewoon even ietsje drukker dan normaal :-) Ben jij benieuwd naar wat ik van mijn vorige wishlist heb gekocht én wat er nu op mijn verlanglijstje staat? Lees verder!
Ik zag dat mijn laatste wishlist van oktober was (KLIK) en ik vind het altijd heel leuk om terug te kijken wat ik toen wilde hebben en wat ik uiteindelijk heb gekocht. Van mijn vorige wishlist kan ik een paar items inmiddels afstrepen, namelijk:

- Morphe eyeliner kwastje
- MAC Studio Waterweight foundation
- Anastasia Brow Powder duo

Natuurlijk koop ik niet alles in één keer, dat is ook niet realistisch. Toch tof dat ik drie dingen heb aangeschaft van m'n lijstje! Ik maak de lijstjes dus niet voor niets. Ik heb er voor deze maand ook weer eentje gemaakt.


Het is een super uiteenlopend lijstje van dure en goedkope producten. Ik begin daarom bij het duurste product en ga zo naar beneden!

- Chanel blush Coups de Minuit
Dit is eigenlijk geen blush, maar een prachtige highlighter. Ik ontdekte hem toevallig vandaag toen ik bij de ICI Paris XL zocht naar een highlighter. Ik vond hem zó mooi, maar wel erg prijzig. Er was momenteel geen kortingsactie dus ik heb hem laten gaan (a girl's gotta save some bucks!)

- Urban Decay setting spray
Er zijn meerdere setting sprays van UD, ik wil ze allemaal! Het schijnt namelijk dat ze écht helpen en Bretman (Rock) is er fan van. Ik wil het! Jammer genoeg is het voor mij momenteel alleen online bereikbaar, want Amsterdam is niet echt om de hoek.

- Mac lipstick
Ik heb geen voorkeur voor een kleur (koos toevallig Chatterbox), maar heb gewoon weer ouderwets zin om mezelf een lipstick cadeau te doen. Dit gaat snelllll gebeuren, ik voel het.

- Morphe buffer brush
Ik gebruik nu twee jaar een bufferkwast van Zoeva en ik merk dat ik deze steeds minder goed schoon krijg. Daarom ben ik nu langzaam aan het oriënteren voor een nieuwe en dit lijkt me een geschikte kandidaat! Ook omdat Manny Mua fan is.

- Tweezerman pincet
Al EEUWEN wil ik een Tweezerman pincet, maar altijd als ik er eentje in handen heb, vind ik het toch te duur. Ik moet mijn gierigheid eens overboord gooien en er gewoon eentje kopen, haha.

- ELF highlighter
Nu ik merk dat Nars Albatross niet zo mooi staat bij mijn winterhuid, zoek ik een nieuwe highlighter. Die van Chanel is behoorlijk aan de prijs, maar deze van ELF kost maar 3 euro! Bij mijn volgende bestelling op Beautyjoint gaat deze mee.

- Essie basecoat
Ik heb inmiddels meer dan twintig Essie nagellakken, maar de basecoat ontbreekt nog. Ook die gaat mee met mijn volgende bestelling op Beautyjoint, nu al zin in!

Ik heb er nu al zin in om mijn volgende wishlist te maken en terug te blikken op deze! Ik heb zo'n gevoel dat ik dan een heleboel producten kan afstrepen. Zeker die pincet, die moet er toch echt eens komen...

Wat staat er momenteel op jouw wishlist?

1 opmerking

Thanks voor je reactie!