Nieuwe liefde: CHI Total Protect lotion


Zet mij bij Hairmix in Tilburg neer en ik kom er 2 uur later uit- gegarandeerd met gekochte spullen in mijn tas. Ik heb nu eenmaal een groot zwak voor luxe haarproducten. Dit gebeurde twee weken ook. Ik zag een klein flesje CHI Total Protect staan en ik was meteen enthousiast. Het serum beviel me zo goed dat de bijpassende lotion ook wel top moest zijn. Vandaag een review!

CHI Total Protect lotion- 5,99 euro via Hairmix (ook te koop bij John Beerens voor 6,72)
Het product zit in een pompverpakking, mijn favoriete verpakking! Ik heb precies twee pompjes nodig voor de lengtes van mijn haar. Maar, waar is de CHI Total Protect precies voor?

"CHI Total Protect is het ultieme bescherming product voor het haar. CHI Total Protect is een handige leave in lotion vol zijdemoleculen. Deze moleculen vergrendelen de natuurlijke structuur van het haar. Het haar wordt versterkt en krijgt meer veerkracht. CHI Total Protect bevat Vitamine E wat vochtregulerend werkt. CHI Total Protect biedt naast verzorging ook bescherming. De lotion beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf en hitte van stylingtools. Kleurvervaging wordt tegengegaan en het haar zal stralen." Tekst: John Beerens

- Verzorgt het haar
- Beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf
- Beschermt tegen hitte van stylingtools

- Vrij van SLS, sulfaten en parabenen


Ingrediënten:

 Water , Dimethicone , Cyclotetrasiloxane , Glycerin , Polysilicone-15 , Polysilicone-19 , Fragrance , Hydrolyzed Silk , Tocopheryl (Vitamin E) Acetate , Symphytum Officinale Leaf Extract , Anthemis Nobilis Flower Extract , Mentha Piperita (Peppermint) Leaf Extract , Lavandula Angustifolia (Lavender) Extract , Salvia Sclarea (Clary) Extract , Dimethiconol , Amodimethicone , Cetrimonium Chloride , Trideceth-8 , Cyclopentasiloxane , Panthenyl Hydroxypropyl Steardimonium Chloride , Sodium Polyacrylate , Trideth-6 , PEG/PPG-18/18 Dimethicone , Phenoxyethanol , Methylisothiazolinone , Linalool , Courmarin , Limonene

Er zitten siliconen in, maar het is zeker niet zo glad als een serum.


Ik ben zo'n fan van dit goedje! Ik gebruik het in combinatie met CHI serum uit dezelfde lijn. Eerst was ik mijn haar, vervolgens laat ik het lichtjes drogen en kneed ik serum én lotion door mijn haar. Het resultaat is suuuper lekker ruikend haar, niet vet maar wel gevoed! Hartjes. Mijn haar wordt er niet slap van zoals andere producten meestal wel doen. Ik was dus al fan van het CHI serum, maar de CHI Total Protect lotion gebruik ik daar nu bij voor nog meer resultaat.

Oke... ik wil nu eigenlijk gewoon alle producten ;-) Was jij bekend met dit product van CHI?

1 opmerking

  1. Ahh ik heb hier vaker over gelezen! Ik heb al een paar jaar een CHI stijltang waar ik heel blij mee ben. Denk dat ik binnenkort dit product maar ga uitproberen!

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!