Bestelling Beautyjoint.com

Hi allemaal!

De laatste tijd kreeg ik een beetje paniek toen ik zag dat ik mijn geliefde NYX blush in taupe nergens meer kan krijgen. Bij toeval kwam ik op de site Beautyjoint.com terecht en daar zag ik hem staan! Hij was daarnaast behoorlijk goedkoop, dus mijn dag kon niet meer stuk. Ik heb een bestelling geplaatst en laat je vandaag zien wat dat allemaal is!Ik heb eigenlijk best een 'gok' bestelling gedaan. Ik heb wat producten besteld waarvan ik geen idee heb of ze goed zijn (ik kon niet van alles een fatsoenlijke review vinden). Kijk mee!

LA Girl Pro Conceal in de kleur Porcelain


Ten eerste de LA Girl Pro Conceal. Hier heb ik wel best veel goede dingen over gehoord, maar ik ken het merk niet. Deze concealer kost maar 2,75 euro dus het leek me de moeite waard om te proberen! Excited.

NYX blush in de kleur Taupe


Ik ben zo dol op dit product. Een van de weinige 'bronzers' met een assige ondertoon, waardoor ik niet meteen op een oempa loempa lijk. Deze is via Douglas niet meer te verkrijgen en Nyx verzendt alleen binnen Amerika (echt, WHY) dus ik was heel blij om deze hier te vinden voor een mooi prijsje! Vijf dollar komt neer op ongeveer 4,75 euro. De koers is niet heel gunstig voor Nederland nu, helaas.

Ardell lashes 110


Ik heb een spontane obsessie met nepwimpers en Ardell is het slachtoffer. Deze wimpers zijn sinds kort ook gewoon in Nederland bij Kruidvat te koop. Ik heb vorige week twee paar gekocht, zelfs! Via Beautyjoint zijn de wimpers een stuk goedkoper, 3,25 euro. Bij Kruidvat waren ze 5,99 euro. Score! Ik vond 110 er wel natuurlijk uit zien, dus ik ben benieuwd!

Morphe M158 spoolie/angle liner


Al eeuwen vis ik achter het net bij Boozyshop. Alle Morphe producten die ik graag zou willen bestellen, zijn constant out of stock. Dan maar hier bestellen! Ik wil al tijden een fijn, klein kwastje voor mijn wenkbrauwen en ik hoop dat deze mijn nieuwe favoriet wordt. Ik gebruik nu een kwastje van Catrice dat echt aan vervanging toe is. Ik betaalde 2,74 euro voor deze.

mehron UltraFine setting powder with anti-perspirant


Als laatste een product waar ik nog nooit van had gehoord (en het merk ook niet, trouwens). Ik heb het over mehron! Dit product was in meerdere kleuren uitverkocht, dus dat leek me een goed teken (of ben ik nu heel beïnvloedbaar?). Het is een soort van stage make-up en het zou moeten helpen tegen een glanzend gezicht. Ik heb de laatste tijd enorm last van een glimmend voorhoofd na een paar uurtjes, dus ik besloot dit product een kans te geven. Ik ben ZO nieuwsgierig geworden! Het is in elk geval niet duur. Een potje van 16 gram kost 4,60 euro en een potje met 56(!) gram kost slechts 6,50 euro. Helaas was die laatste niet in stock.

Zo, ik ben enthousiaaaaaaast! Ik zag ook allemaal gave nagellak, maar volgens mij zijn ze bij pakketjes vanuit Amerika streng met dat soort vloeistoffen, dus dat wilde ik niet riskeren, Het verzenden (no tracking) kost 5,50 euro wat ik zeer goedkoop vind- het is nog goedkoper dan in Nederland! Er komt een klein beetje geld bij als je bescherming wil voor het verliezen van je pakketje. Ik heb dat voor alle zekerheid wel gedaan omdat je het nooit weet vanuit Amerika. Ik heb geen idee of ik bij het bezorgen nog voor verrassingen kom te staan, maar dat laat ik je nog weten.

Zodra het er is, ga ik natuurlijk laten zien of het iets is allemaal. Vooral naar het mehron poeder ben ik heel benieuwd. Kan niet wachtennnn!

4 opmerkingen

  1. Goede dingen heb je uitgekozen! Ik heb nog nooit van die poeder gehoord. Een poeder met anti-persipirant? Wut?! Ik ben erg benieuwd!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goed bezig! Ik ben heel benieuwd naar alle producten! Wat is bestellen toch heerlijk :D

    BeantwoordenVerwijderen
  3. liefde voor die concealer die wil ik ook echt bestellen! liefs en een goed weekend

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!