Stapelreview: haarserum! Chi, BioSilk, Kardashian Beauty


Sinds mijn haar is aangegroeid en het een stuk langer is geworden, ben ik helemaal fan van haarserum. Naast mijn geliefde Moroccanoil sta ik altijd open voor andere merken. Ik kreeg van Johnbeerens.com een leuke aanbieding: 5 mini's (je ziet er 4 omdat ik de gewone Silk Therapy heb weggegeven aan een vriendin) voor 9,95 inclusief verzendkosten. Dit kon ik niet aan me voorbij laten gaan! Vandaag review ik alle producten, deze zijn ook los te koop dus ik plaats de linkjes er bij.

Farouk Silk Set- 9,95 euro via Johnbeerens.com (momenteel ex. verzendkosten)Black Seed Dry Oil van Kardashian Beauty- 3,30 euro voor 15ml


Ik begin met het product dat mij persoonlijk het minst goed beviel, namelijk de Black Seed Dry Oil van Kardashian Beauty. De reden is vrij simpel: de geur. Dit product ruikt vrij sterk naar peper waardoor ik het niet zo prettig vind om deze te gebruiken. Ik zag dat Mascha van Beautygloss deze geur wél lekker vond, dus het is natuurlijk persoonlijk.

Ingrediënten
Cyclopentasiloxane, Cyclotetrasiloxane, Caprylyl Methicone Cyclohexasiloxane, Nigella Sativa(Black Seed) Oil, Hydrolyzed Silk, Phenoxyethanol C12-15, Alkyl Benzoate, Fragrance (parfum) Alpha-Isomethyl, Ionone Benzyl, Salicylate Benzyl, Benzoate Eugenol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Yellow 11 (CI47000) RED 17 (CI26100).

Dit is een heel zijde-achtig serum waar je redelijk wat van kunt gebruiken, want het wordt heel goed door het haar opgenomen. Het maakt mijn haar zacht, maar niet siliconenglad. Gewoon verzorgd en het oogt iets dikker na langer gebruik. Dit is geschikt voor mensen met fijn haar. Prima spul, maar ik zou het niet opnieuw kopen.

Biosilk Silk Therapy LITE - 3,30 euro voor 15ml


Voor dit product was ik een beetje huiverig aangezien ik geen groot fan van de gewone Biosilk Silk Therapy. Dat product is voor mijn haar te dik en het wordt snel 'greasy'. Dit product heeft me echter zeer aangenaam verrast! De geur en werking is heel anders dan de gewone Silk Therapy.

Ingrediënten
Cyclopentasiloxane, Cyclotetrasiloxane, Caprylyl Methicone, Phenyl Trimethicone,C12-15 Alkyl Benzoate, Phenoxyethanol, Ethyl Ester of Hydrolyzed Silk, Fragrance (Parfum),Butylphenyl Methylpropional, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Benzoate, Citronellol, GeraniolHydroxycitronellal, Limonene, Linalool

De geur van de gewone Silk Therapy vind ik niet zo lekker, maar deze is veel frisser waardoor ik meteen enthousiast werd om het te gebruiken. Dit product is ook lekker 'licht' en dun en daardoor geschikt voor fijn haar. Mijn haar wordt hier super zacht en glanzend van, dus deze ga ik zeker nog eens opnieuw kopen! Als de gewone je niet zo goed beviel (of juist wel), deze is hoe dan ook het proberen waard.

CHI Silk Infusion serum - 2,88 euro voor 15ml


Over naar de Silk Infusion van CHI! Echt zo'n sterproduct dat ik nog niet kende. Het product is naast een haarserum ook geschikt om als een soort luxe olie voor je huid te gebruiken. Deze verpakking vind ik het leukst, het spreekt me direct aan! Dit product werkt ook als heat-protectant.

Ingrediënten
Cyclomethicone , Dimethiconol , Dimethicone , C12 15 Alkyl Benzoate , Panthenol , Ethyl Ester of Hydrolyzed Silk , Phenoxyethanol , Fragrance , D&C Yellow 11 , D&C Red 17 , Zinc Oxide , Titanium Dioxide , Mica , Boron Nitride Powder

Het eerste dat me opviel was wederom de geur (ik ben echt een geurenpersoon, don't judge me). Dit product ruikt een beetje mannelijk! Ik heb daar verder geen last van in gebruik. Ik vind dit product heel erg fijn. Het maakt mijn haar zijdezacht, werkt fijn met föhnen en laat mijn haar glanzen. Ik ben fan. Goed doseren is met dit product wel belangrijker dan met de bovenste twee. Geschikt voor normaal tot dik haar, iets minder voor heel fijn haar.

Chi Keratin Silk Infusion - 2,88 euro voor 15ml


Natuurlijk heb ik het beste voor het laatst bewaard: de CHI Keratin Silk Infusion! 

Ingrediënten
Cyclopentasiloxane , Cyclotetrasiloxane , Dimethiconol , Keratin Amino Acids , Hydrolyzed Silk , Argania Spinosa Kernel Oil , Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil , Glycerin , Hydrolyzed Ceratonia Siliqua Seed Extract , Zea Mays (Corn) Starch , Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride , Polyquaternium 7 , C12 15 Alkyl Benzoate , Phenoxyethanol , Fragrance , Hexyl Cinnamal , Linalool , Butylphenyl Methylpropional , Geraniol , Citronellol , Limonene , Citral

Dit product heeft de meeste, maar ook de fijnste ingrediënten. Glycerine, arganolie, zijde, keratine en ga zo maar door. Het product ruikt lekker, ik kan helaas niet echt plaatsen waarnaar. Bij mij werkt dit product het best. Ik krijg er zulke glanzende en zachte puntjes van! Misschien komt het wel door de arganolie, ben ik dol op :-) Deze ga ik zeker opnieuw aanschaffen!

Ken jij deze serums? Welke gebruik je zelf?

3 opmerkingen

 1. Ik heb erg dik haar en moet altijd een serum gebruiken omdat ik er anders gewoon niet doorheen kom met een borstel! Fijne review, kan ik ook weer wat nieuwe dingen uitproberen (: Ik gebruik vaak die van Biosilk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel fijn dit! Ik gebruik meestal een serum van John Frieda of Hema, haha, heb me er nooit zo in verdiept. Dus heel handig voor mij!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben ook gek op haar serums en gebruik erg vaak de olie van Moroccanoil en die is zo fijn, ook gebruik ik de haar serum van mijn Steampod en die is ook erg fijn!!
  De laatste serum die jij nu hebt laten zien, klinkt het fijnst :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!