Max&More (Action) Absolute Nude oogschaduwpalette


Januari is zo'n maand waarin we allemaal een beetje langer met ons salaris moeten doen. December was een dure maand- misschien ben je nu wel al helemaal door je geld heen. Ik heb goed nieuws voor je, want het product dat ik vandaag laat zien kost minder dan twee euro. Of het je laatste geld waard is, laat ik je vandaag weten!

- Max&More (Action) oogschaduwpalette Absolute Nudes - 1,79 euro
Dit palette ziet er zo goed uit voor die prijs! Het is gemaakt van karton, maar voelt wel degelijk aan. De sluiting werkt met een klein magneetje. Er zitten twee oogschaduwapplicators bij. Ik gebruik zelf liever mijn eigen kwasten, maar voor bijvoorbeeld onderweg is het prima. Het palette bevat 12 kleuren en doet behoorlijk denken aan de Naked paletten of het W7 In The Buff palette. De kleuren hebben een naam! Vind ik leuk (en handig voor deze review).


FROST - Frost is een koele, witte kleur met een glansje.
VANILLA- Vanilla is een hele mooie koele, glanzende highlighter die op de foto helaas totaal niet overkomt.
SILK- Silk is een matte champagnekleur, ideaal om het gehele ooglid mee te egaliseren.
ROSÉ- Mijn favoriete kleur uit dit palette! Rosé is heel mooi koperkleurig met een hintje roze.

Ik vind het pigment tot nu toe niet heel indrukwekkend. Het is oké, maar wel een beetje korrelig.


SAND- Dit is een matte, lichtbruine kleur, ideaal als transitiekleur.
TAUPE- Glanzend lichtbruin.
COPPER- Deze is wat donkerder en bruiner dan rosé. Heel goed gepigmenteerd, deze!
DREAMER- Dream is roodbruin en heeft een glansje.

Ik vind dit stuk voor stuk goede kleuren met aardig pigment! Alleen sand kon iets beter.


ESPRESSO- Hmm, niet zo donker als een echte espresso. Deze lijkt vrij veel op taupe.
OLIVE- Deze is inderdaad olijfbruin! Een hintje groen schijnt erdoorheen.
MIDNIGHT- Deze lijkt bijna duochrome! In bepaald licht lijkt het blauw, dan weer bruin.
LAGOON- Glanzend blauwgrijs.

Het pigment wordt steeds beter, zoals je ziet! En minder korrelig, ook.


Ik maakte er een vrij simpele look mee. Ik egaliseerde mijn ooglid met Silk en bracht daarna een beetje Vanilla aan onder mijn wenkbrauw. Rosé bracht ik aan op het gehele bewegend ooglid, in de binnenste ooghoek én een beetje onder het oog. De transitiekleur is Sand (deze valt bij mij helaas een beetje weg door mijn 'hooded eyes'). In de crease en onder het oog heb ik Espresso gebruikt. De eyeliner is van Kat von D en de mascara van Kiko (onder) en L'oréal (boven).

De kleuren doen het vrij goed! Voor iedere dag is het zeker geschikt.


Als ik dan voor die kleine prijs toch nog iets te klagen mag hebben... Wat ik mis is iets meer variatie tussen mat en glanzend. Een hele donkere matte bruin of zwart zou ideaal zijn. Daarentegen staat wel dat Lagoon en Olive bijzondere kleuren zijn die je niet snel ziet in een budget palette. De lichte highlighters vind ik heel goed gekozen. De oogschaduws zijn een klein beetje kruimelig, maar werken erg prettig met blenden. Het pigment is over het algemeen goed. Een mooi, betaalbaar palette! Leuk om cadeau te geven of om voor jezelf erbij te hebben.

Als je al veel van zulke paletten hebt (Naked of W7), zou ik hem niet per se aanraden. Als je op zoek bent naar een nude palette met wat meer glans, dan is dit wel echt iets voor je. Ik blijf hem in elk geval met veel plezier gebruiken. Aanrader!

4 opmerkingen

 1. Ziet eruit als een prima palette met een budget prijskaartje. Ik heb al een aantal palettes die ik toch eerder zou pakken gok ik. Ik ben meer fan van matte oogschaduw dus deze zou ik niet vaak gebruiken :) Desondanks vind ik de kleurtjes wel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het er goed uitzien! Heb hem zelf ook maar nog niet geprobeerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Voor die prijs, wauw, super goedkoop! Ben alleen wel bang dat ze dan heel poederig zijn. Maar ziet er zo goed uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. rosé en olive vind ik erg mooie kleurtjes! de look die je ermee gemaakt hebt is ook heel mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!