Etos Botanical: Lime & Mint scrub en showerfoam


Het is een beetje laat om over kerstcadeautjes te praten, maar oké: hierbij twee van mijn kerstcadeautjes die uit mijn enorm grote Etos-pakket komen. Heel kerst-achtig zijn ze echter niet, want ze doen me juist aan de lente en de zomer denken. Ik heb het over de Lime & Mint scrub en shower foam van Etos. Lees verder voor mijn mening over deze producten!

Lime&Mint showerfoam- 4,99 euro
Lime&Mint scrub- 3,99 euroDe producten zijn echt mooi vormgegeven! Rosé-achtige details met wit en een tekening van de plant. Ik vind het prachtig. Het zijn producten waar je makkelijk mee aan kunt komen als cadeautje. De prijs is daar denk ik ook naar. Voor een eigen merk product vind ik het best 'duur'. De shower foams van Rituals zijn bijvoorbeeld maar 3 euro duurder en dat vind ik persoonlijk het maximale dat ik er aan uit zou geven.

Shower foam
De shower foam geeft een vrij dik schuim, echt fijn in gebruik! De geur is wat meer mint dan limoen, maar je ruikt goed dat het er allebei in zit. Het schuim droogt mijn huid niet uit. Ik moet zeggen dat ik de dop van dit product niet zo heel fijn vind, je moet hem behoorlijk hard indrukken en als je je in staat te zepen in de douche is dat niet handig. Toch ben ik fan! Ben ook zeer benieuwd naar de andere geurlijnen, die ga ik zeker ook een kans geven.

Shower scrub
De douchescrub ruikt dan weer iets meer naar limoen! Dat vind ik wel grappig, stel dat je echt een fruit-persoon bent, dan zul je deze zeker waarderen. De scrub bevat kleine deeltjes waardoor het dus geen grove behandeling is als je er mee aan de slag gaat. Eerder een mild product dat je zelfs elke dag zou kunnen gebruiken. Zeker ook voor je handen is het een fijn product, ze worden er enorm zacht van!

Ik ben te spreken over allebei de producten en ben zeker benieuwd geworden naar de andere geuren. Ik kreeg op mijn Instagramaccount een tip van Roanne dat de vanille erg lekker is, dus ik weet wat me te doen staat.. op naar Etos!

1 opmerking

  1. Ik ben sowieso een fan van foams, maar Lime en Mint of Eucalyptus zijn wel echt geurtjes die ik heerlijk vind. Zou dus best iets voor mij kunnen zijn dit. Van de douchescrubs ben ik niet zo, maar dan zou het weer de geur zijn die me over de streep kan trekken (haha, zwangere vrouwen...)

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!