Review/new in: NARS Orgasm (+dupes)


Soms (in mijn geval vaak), moet je jezelf iets moois cadeau doen. Ik besloot twee weken geleden voor mezelf een Nars Orgasm blush te kopen, één van de meest gehypete producten in beautyland. Ik laat hem je vandaag zien samen met eventuele dupes!

New in: Nars Orgasm- 30,95 euro (full size) 



Ik kocht een Nars Orgasm travel size van 3,5 gram. Ik vond dit een mooi formaat omdat ik blushes over het algemeen niet snel op maak. Ik heb meerdere blushes die ik gebruik, dus klein vond ik wel fijn :-) Deze was verkrijgbaar via HQHair. Ik kon hem nu helaas niet meer vinden.




Zoals je hierboven kunt zien, is de verpakking wel een stukje kleiner. De 'gewone' Nars producten bevatten 4,7 gram. De verpakking is gemaakt van een soort rubberachtig iets waardoor je wel heel snel vlekken ziet, helaas. In de binnenkant zit een spiegeltje waar ik persoonlijk erg blij mee ben.


Nars Orgasm is een hype omdat het niet zomaar een gekleurde blush is. Deze blush heeft een heel fijne, gouden gloed. De kleur zit tussen roze en peach in. Het product is niet heel zacht qua structuur. De houdbaarheid is wel heel goed. Met andere merken valt het me soms op dat ik na 2 uur ineens een stuk bleker ben dan eerst, maar Nars Orgasm gaat de hele dag mee.





(Klik op de foto's om te zoomen/uit te vergroten)

Ik heb twee van de bekendste dupes toevallig in huis: dat zijn Sleek Rose Gold en Sleek Guipure. Guipure komt uit het Blush By 3 'Lace' palette. Guipure is zoals je kunt zien meer roze en Sleek Rose Gold is wat gouder op het gezicht. Het is maar net waar je voorkeur naar uitgaat, maar ik vind Sleek net zo goed als Nars. Kwalitatief is het wel anders. Sleek blushes zijn misschien net ietsje té gepigmenteerd voor de wangen en ze zijn zachter. Nars Orgasm is wat universeler en subtieler.

Ik ben erg blij met de Nars Orgasm blush, Kwalitatief is het een van de beste blushes die ik heb. Ik mis denk ik voor dit bedrag wel een beetje de 'wow' factor die ik bij Nars Albatross heel erg had.

4 opmerkingen

 1. Heel mooi, ik heb enkel rose gold die ik inderdaad soms net een tikkeltje te gepigmenteerd vind. Anderzijds wou ik heel graag de albatros highlighter maar toen ik die eens testte in de winkel kwam er amper pigment af, heel raar.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah, het blijft een prachtige blush! Persoonlijk verkies ik de Sleek blush eigenlijk boven die van Nars, stiekem. Ik hou wel van een aanwezige gouden gloed en met gepigmenteerde producten kan ik wel omspringen. :) De kwaliteit van Nars blushes zijn inderdaad fantastisch. Ik heb er één, Douceur, en het is mijn meestgedragen blush. Wat handig dat ze kleine versies verkopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw wat een prachtige Blush, ik heb Sleek Rose gold en ik moet hem maar eens weer uithalen :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik blijf deze blush mooi vinden! Ik heb een paar maanden heel lang staan twijfelen tussen Orgasm en Deep Throat. Uiteindelijk is het de laatste geworden maar Orgasm vind ik ook prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!