New in: drie paar Nikes! (Shoplog Nike Clearance store)

Woohooo, ik heb vrijdag goed geshopt bij de Nike Clearance Store in Utrecht (Overvecht). Soms heb je van die dagen dat je helemaal niks kan vinden, maar vrijdag was mijn lucky day. Er was 30% extra off bij damesschoenen, dus je kunt zometeen zien dat ik heel veel heb bespaard. Kijk mee naar de paartjes die ik heb gescoord!

*Op de schoenen zie je mijn website staan, dit heb ik gedaan zodat de foto's niet op eBay en Marktplaats kunnen worden gebruikt (wel zo fijn om niet mee te werken aan oplichting).


Air Max 1 Ultra Moire
CW: Retro
Prijs: 45,50 / nieuw: 144,95 euro
Als eerste deze gave Ultra Moire sneakers! Ik heb deze al vaker aangehad, maar vond ze wel prijzig voor bijna 150 euro. Ik vond deze in de outlet in maat 41 en ik was natuurlijk meteen verkocht. Deze lopen veel fijner dan gewone Air Max vind ik persoonlijk, omdat de zool minder dik is en je niet zo'n 'bal' in de zool hebt. 

Nike Air Max 1 Ultra 
CW: London
Prijs: 45,50 euro / nieuwprijs 189,95 euro

Een beetje sneakerliefhebber herkent deze schoenen wel: het zijn limited editions uit de City pack! Ik wist niet hoe snel ik deze moest confisqueren toen ik voor het schap stond, haha. Dit is namelijk zo'n goede prijs! Ze werden verkocht voor 190 euro, maar stonden al snel op eBay voor meer dan 250 euro. Ik ben heel blij dat ik deze in mijn bezit heb! Ze lopen ook erg fijn.

Nike Roshe Run (men)
Prijs: 35 euro / nieuwprijs 89,95 euro
Last but not least, ROSHES! Ik heb nu 4 paar Roshe Runs en ik vind ze zo ontzettend fijn lopen. Toen ik deze zag staan voor mijn 35 euro, moesten ze natuurlijk mee. Er stond nog een paar dat ik heel tof vond, maar ik vond dat ik nu wel even genoeg schoenen had gekocht :-) De Roshe Run heeft een dikke zool en loopt zo licht en fijn. Dit is een mannenmodel, maar naast dat ze ietsje breder zijn merk ik daar niks van.

Ik houd van de Nike Clearance Store. Ik heb lekker veel bespaard- ik betaalde voor drie paar schoenen 126 euro. Dat is nog minder dan één nieuw paar Air Max, dus ik vind het de reis naar Overvecht altijd waard. Zoals gezegd, je moet geluk hebben met de dag/het tijdstip/het aanbod. Soms vind ik echt niks, maar gelukkig had ik vrijdag geluk.

Ken jij de Clearance Store? Welk paar vind jij tof?

5 opmerkingen

 1. Die eerste zijn zo gaaf! Ik hou echt van die kleur! -x-

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wat gaaf, die eerste Moire <3 Pretty! Voor die prijs zou ik ze ook wel willen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wow ik ben zo dol op Nikes! Je hebt echt zo'n mooie schoenen voor zo'n lage prijs! Ik vind die eerst prachtig maar ik vind de rozen ook heel tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk zo goedkoop! De Roshe Run vind ik echt gaaf. Lekker boeien dat het een mannenmodel is. Merkt toch niemand wat van :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Waaauw, maar liefst 3 paar Nikes! Echt super toffe kleuren allemaal, mooi!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!