Wat als ik een eigen make-up lijn had?

Volledig geïnspireerd door de Morphe kliksystemen (je weet wel, die lege paletten die je helemaal zelf kunt inrichten) die ik zag op Boozyshop, presenteer ik je deze blog. Terwijl ik allemaal kleurtjes aan het uitzoeken was, bedacht ik me: stel nou dat ik mijn eigen make-uplijn had, hoe zou ik het dan doen? Welke producten zou ik er in willen? Kijk mee!
1. Een oogschaduwpalette

Mijn eigen oogschaduwpalette dus, dat zou zo tof zijn! Ik zie namelijk nergens een mix van de kleuren die ik zou kiezen. Het is het meestal nét niet, vandaar dat ik ook zo'n fan ben van kliksystemen en lege paletten die je zelf kunt inrichten. In mijn palette zouden de volgende kleuren moeten zitten:

- Een matte, beige highlighter
- Een écht glanzende highlighter waarmee je een flinke 'pop' in je binnenste ooghoek kunt maken
- Een perzikbruine transitiekleur die niet té oranje is
- Een perzikkleurige, mega glanzende kleur
- Een glanzend gouden kleur met heftig pigment
- Een heel diepe, matte cranberry kleur
- Een donkergroene, matte kleur (dit vind ik zó mooi als accentkleur)
- Een donkerbruine, matte kleur én een donkerbruine glanzende kleur
- Een turkoois matte kleur en een turkoois glanzende kleur
- Een diepzwarte matte kleur

Aan de ene kant heel rustige kleuren dus, en aan de andere echt van die wilde kleuren waarmee je bijzondere looks mee kunt maken. Donkergroen vind ik bijvoorbeeld zo mooi in combinatie met bruin!
2. Een perfecte vloeibare lipstickformule

In alle jaren dat ik make-up gebruik (een jaar of tien nu zeker) ben ik nooit echt een fijne vloeibare lipstick tegengekomen. Die van Kat von D is mooi, maar slijt ook snel binnen de randen en droogt heel mat op. Lipfinity kan ik helemaal niks goeds over zeggen en zo kan ik nog even doorgaan. Ik zou een perfecte lipstickformule willen creëren zodat het enigszins hydraterend aanvoelt maar ook lang blijft zitten. Qua kleuren zou ik het zo gek mogelijk willen, een beetje Jeffree Star-achtig maar dan meer kleurkeuze en een chique verpakking.

3. Een foundation die écht de hele dag blijft zitten

Foundations maken, het blijkt zo lastig. Ik heb er een heleboel geprobeerd, zowel duur als budget, maar er is er niet één die close-to-perfection komt. Ik ga glimmen, de kleur matcht niet 100%, het ligt als een pannenkoekje op mijn gezicht of hij is weer té dun. Nooit is de formule écht perfect. Een foundation die de hele dag blijft zitten én verkrijgbaar is in elke kleur denkbaar, dat is m'n doel!

Natuurlijk zou ik nog veel meer producten willen maken, maar deze drie producten zouden m'n hoogste prioriteit hebben. Andere merken hebben natuurlijk ook goede producten. Zo ben ik heel tevreden over Anastasie Beverly Hills, ik kan me bijna geen beter wenkbrauwproduct voorstellen.

Oke, ik ben benieuwd! Stel dat JIJ een eigen make-up lijn had, wat voor producten zou je er dan in willen hebben en waarom?

Bron foto 1
Bron foto 2

4 opmerkingen

 1. Echt een heel tof artikel! Zet mijzelf ook aan het denken wat ik nou echt mis in mijn stash en hoe ik het zelf zou doen. Moet zeggen dat ik het helemaal eens ben met jouw keuze oogschaduw!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk artikel! Ik zou ook wel dé perfecte vloeibare lipstick willen hebben. De lipsticks van Jeffree Star ken ik ook al een tijdje en vind ik zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk om er even bij weg te dromen! Zelf zou ik een lijn matte lipsticks uitbrengen (die hebben toch mijn voorkeur, ik ben altijd bang dat de vloeibare variant snel bederft). Vooral zou ik deze maken in kleuren die ik zelf nog altijd zoek of niet (makkelijk) te krijgen zijn. Oh, en ik zou letten op de ingredienten! Als er maar geen rommel in zit en grotendeels natuurlijk is :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk artikel, elke beauty lover wilt zijn eigen make-up lijn!
  Zelf zou ik een lijn roze blushes willen uitbrengen omdat ik gek ben op blushes, lipsticks zowel glanzende als matte kleuren, paar glanzend highlighter en foundations zowel voor de lichte huid en donkere huidjes :)! Heerlijk dromen, maar een droom die waarschijnlijk nooit zal uitkomen :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!