L.A Girl Pro Conceal HD concealer review

Hola senoritas! Ik ben echt flink ziek geweest vanaf zaterdag, dus ik had helemaal nergens kracht voor. Het heerst nogal in Nederland blijkbaar. Vandaag had ik er weer hartstikke zin in, dus hierbij een review van L.A Girl Pro Conceal HD concealer in de kleur procelain!

L.A Girl Pro Conceal HD concealer porcelain- 2,99$ via Beautyjoint


Ik bestelde de concealer via Beautyjoint omdat ik daar nog andere dingen nodig had, maar gelukkig is 'ie ook gewoon in Nederlandse webshops te koop. Daar kost hij wel iets meer, namelijk vijf euro. Alsnog vind ik dat hartstikke prima voor een goede concealer.


De L.A. Girl concealer zit in een tube verpakking met een kwastje eraan. Dat is aan de ene kant handig (zeker voor onder je ogen), maar niet per se heel hygiënisch. Ik zou dit product liever niet direct op een puistje gebruiken.


Je moet aardig hard knijpen, wil er iets uitkomen. Dat komt omdat het product aardig dekkend en aan de droge kant is (which i love). Een pompje was misschien beter geweest.


Ik vond de swatch echt HEEL geel afsteken bij mijn huid, maar gelukkig blijkt niets minder waar. Ik ben behoorlijk wit nu het winter is, maar de kleur past prima.


Hierboven draag ik alleen één laag foundation ( L'oréal Infallible Matte foundation).


Hier heb ik de Pro Conceal aangebracht onder m'n ogen en op een rood plekje.

(De mooiste foto ever)


Hierboven heb ik de foundation en concealer met elkaar geblend.


Op de bovenste foto heb ik ook de rest van mijn make-up aangebracht. Ik besef me trouwens nu pas dat ik nooit naar de camera kijk. Dat voelt zo gek, haha. Ik ga er op letten!

Jaaaa hoor, dit is een toppertje! Het product gaat niet in de fijne lijntjes zitten zolang je poeder gebruikt. De dekking is heel goed en de kleur porcelain is perfect voor een zeer lichte huid. Hij is zelfs zo licht dat ik waarschijnlijk ook een tintje donkerder zou kunnen gebruiken (wow, dat komt nooit voor). Ik vind deze concealer heel vergelijkbaar met Kat von D. De producten hebben dezelfde enigszins droge structuur én ze blijven de hele dag mooi mat. Ik ben groot fan! Het enige dat ik graag anders had gezien, is de verpakking. Ook al is die redelijk handig te gebruiken, voor puistjes is het niet zo hygiënisch.

3 opmerkingen

  1. Het resultaat ziet er goed uit, het klinkt dan ook als een fijne concealer :)
    X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben best wel benieuwd geworden naar deze concealer. Ik dacht eerst bij de swatch dat het een hele andere kleur zou zijn haha.

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!