Ik wil iets leuks delen!

Aanstaande maandag gebeurt er iets heel leuks waar ik nu al een maandje stil over ben gebleven... Ben je benieuwd wat ik ga doen en met welk bedrijf? Lees dan snel verder!


Tromgeroffel...IK STA OP DE VAKBEURS UITERLIJKE VERZORGING MET JOHN BEERENS! Ik vind dit zo ongelooflijk tof en voel me heel vereerd dat het team van John Beerens mij heeft gevraagd om mee te gaan. Ik ben al jaren 'aanhanger' van John, heb mijn huidige werk bij ASEGA te danken aan Donja van John Beerens en ik ben natuurlijk fan van de webshop. Ik wil niet over-excited overkomen, maar ik zou dit met geen enkel ander bedrijf liever doen.

Op de vakbeurs in Hardenberg komen een heleboel mensen uit de beautybranche bij elkaar om nieuwe producten te laten zien én te ontdekken. Denk daarbij aan Flormar, ISObeauty, Marc Inbane, Shellac, Max Professional en dus John Beerens. Super leuk! Er staan ook veel onbekende cosmeticamerken, dus is altijd tof om op ontdekkingstocht te mogen gaan. Ik mag hier schaamteloos mezelf aanprijzen bij bedrijven en visitekaartjes uitdelen ;-) Grapje, daar ben ik misschien iets te bescheiden voor.

Wat ga ik doen?
Ik mag namens John Beerens een kwartiertje tot een halfuur presenteren over beauty. Ik heb ervoor gekozen om beautyhacks en trends te presenteren die ik zelf gebruik. Op de dag zelf zal ik alles wat ik daar heb verteld, ook op mijn blog plaatsen. John Beerens helpt mij dan weer om mijn blog meer bekendheid te geven. Hartstikke leuk, daar ben ik natuurlijk super blij mee!

Ik laat het allemaal even over me heenkomen wat er gaat gebeuren- ik heb natuurlijk geen idee hoeveel mensen naar mijn verhaal komen luisteren. Ik ken de mede-bloggers die ook komen ook nog niet, dus dat blijft even spannend. Ik heb er in ieder geval veel zin in en ben erg benieuwd. Als jij er toevallig bent maandag, laat het me dan weten! Het lijkt me leuk om je te ontmoeten in Hardenberg!

4 opmerkingen

 1. Aaah gefeliciteerd! Echt heel erg leuk voor je :) Heel veel succes met de presentatie!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk hoor, en ik zie dat Babs er ook is. Heel veel plezier en succes.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super gaaf zeg! Heel veel plezier en succes! Ik kijk uit naar het artikel! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hi Iris! Spannend, hè... ik weet ook nog niet wat ik moet gaan verwachten maar ik ga het gewoon doen. De eerste keer dat ik voor (hoeveel zal er zijn?) publiek ga spreken... Ik wens jou alvast veel succes en tot morgen!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!