Mijn Nike sneaker collectie

Het is geen geheim dat ik fan ben van Nike. Ik heb ontelbaar veel paar schoenen van het merk versleten en blijf er dus vrolijk nieuwe paartjes bij aanschaffen. Vandaag laat ik je zien welke paartjes ik momenteel in mijn bezit heb! Pas met het maken ontdekte ik dat er wel heel veel blauwe sneakers bij zijn...
Air Max 90 Aqua

Mijn eerste paar Air Max 90! Ik kocht ze nu twee weken geleden en ben er helemaal verliefd op. Eerlijk: het model is misschien niet helemaal mijn stijl, maar de print (marmeren neus) en de kleur maken dat ik ze heel graag draag. Blij mee! Deze zijn nog te koop via Sneakershop.nl (klik).
Air Max 1 Aloha Black Sail

Deze heb ik ongeveer 4 weken geleden gekocht- ik was er zo blij mee toen ik ze vond voor een goede prijs! Het is een standaard Air Max schoen, maar door het printje zijn ze een stuk minder saai. Ze zijn nog te koop via Sneakers.nl (klik).Nike Flyknit Lunar 3

Deze schoen heb ik denk ik bijna een jaar. Ze lopen ongelooflijk fijn! Er zitten een soort gelkussentjes in de zool. Officieel zijn het hardloopschoenen, maar daar zou ik ze dan weer niet voor gebruiken. Deze kleurencombinatie kon ik niet meer vinden, maar het model is wel te verkrijgen bij Zalando (klik) in andere kleuren.Nike Roshe Run

Ik heb inmiddels 4 paar Roshe Runs versleten en momenteel ben ik alleen in het bezit van dit gekleurde paartje én ik heb een paar zwart-witte. De Roshe Run is een schoen waar sommige mensen een hekel aan hebben- de zool is niet zo heel vrouwelijk- maar ik vind ze erg fijn. Luchtig met warm weer en de zool is licht.Nike Air Max 1 Ultra JCRD blue

Deze schoen heeft een dunnere zool dan de standaard Air Max 1 en loopt daardoor ook anders. Veel lichter! Ik vind het daardoor geen winterse schoen. Ik kon deze kleurcombinatie online helaas niet meer vinden, maar van dit model zijn héél veel kleuren beschikbaar :-)Nike Air Max 1 Ultra Moire Retro Green

Één van mijn favoriete paren! De Nike Air Max 1 Ultra Moire. Loopt ook iets lichter dan de gewone Air Max. Het stoere aan deze kleur is dat het onderste materiaal reflecteert in het donker (en in het licht ook een klein beetje, zie ik nu!). Helaas is deze kleur niet meer verkrijgbaar.Nike Roshe Run Jacquard

Deze schoen is al wat ouder (kun je helaas ook zien aan de zool), maar nog steeds top. Het enige jammere aan deze schoen is dat de zool verkleurt.Air Max 1 GPX Blue Floral

Deze heb ik overgekocht via Facebook en toen ze binnenkwamen was ik op slag verliefd. Ze passen mij perfect en lopen beter dan alle andere Air Max schoenen die ik bezit. Geen idee hoe het kan, maar er zit een heel fijne vorm in. De print vind ik ook geweldig! Ze zijn niet meer te koop-alleen nog via eBay.

Zo, dat was mijn huidige collectie! Ik vind het heerlijk om op te zoek te gaan naar nieuwe paartjes. Als ik er weer klaar mee ben, verkoop ik ze gewoon weer.

Welk paar vind jij het leukst?

5 opmerkingen

 1. Wow dat zijn er wel echt heel veel! Ik heb zelf 4 paar Nikes en dat vond ik al een flinke collectie! Ik vind die licht groene ontzettend gaaf :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo, wat een grote en mooie collectie heb je :) Hier word ik blij van! Ik vind alle Air Max 1 modellen het leukste!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wauw wat een mooie grote collectie heb je, leuk voor te zien :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow! Er zitten er echt ene paar hele mooie tussen! -x-

  http://www.marushilifestyle.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je hebt zeker veel, de eerste vind ik het leukst. Leuk ook voor de lente en zomer.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!