Review: Elvive Extraordinary Clay shampoo/conditioner


 Al jaren gebruik ik, met veel plezier, shampoo's en conditioners van Elvive. Ik was twee weken terug in de Etos op zoek naar een fijne, nieuwe shampoo en kwam toen de Extraordinary Clay producten tegen. Dat klonk interessant! Ik heb de producten uitgebreid getest...

Elvive Extraordinary Clay shampoo en conditioner- 4,49
Ten eerste: ik houd van deze verpakking. Zo'n lekker kleurtje! Valt absoluut op in het schap, ik denk dat L'óreál daar een goede zet mee heeft gedaan. De shampoo en conditioner zijn gemaakt van normaal haar dat neigt vet te worden. Het belooft 72 uur luchtig en fris haar, soepele, gehydrateerde lengtes én een levendige glans. Klinkt erg goed.


Ingrediënten shampoo. Ik ken de verhoudingen natuurlijk niet, maar er zit wel SLES in. Als je een erg gevoelige hoofdhuid hebt, zijn deze producten waarschijnlijk minder geschikt voor je. Parfum staat onderaan, maar ik vind de geur wel erg aanwezig.


Ingrediënten van de conditioner. Ook de conditioner ruikt vrij sterk.


Ik heb de producten nu twee weken intensief gebruikt- toen ik nog lang haar had- verrassing! Ik heb mijn haar nu kort laten knippen (er komt snel een blog aan), maar heb de conditioner goed kunnen testen met mijn gespleten haarpunten. De shampoo schuimt fijn, reinigt erg goed en maakt mijn haar inderdaad mooi glanzend. Ik kan niet zeggen dat mijn punten genoeg gevoed werden met alleen de shampoo, maar ik ben tevreden! De conditioner is een perfecte aansluiting op de shampoo. Het voedt, maakt zacht én glanzend. Voor extreem droog haar is een serum nog wel nodig.

De shampoo belooft wel 72 uur luchtig en fris haar te geven. Dit heb ik niet zo ervaren. Mijn haar wordt misschien ietsje minder snel vet, maar ik kan m'n wasbeurt niet drie dagen uitstellen. Helaas.

Ik ben ondanks het laatste kritiekpuntje wel heel tevreden over de producten! Ik ga ze zeker opnieuw aanschaffen. Toevallig is Elvive deze week 2 voor 6 euro, dus als je nieuwsgierig bent: ga hem nú inslaan!

2 opmerkingen

  1. Klinkt best goed wellicht dat ik deze eens ga proberen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Klinkt goed, de verpakkingen zien er inderdaad leuk uit!
    Oo je nieuwe kapsel staat je leuk :)
    X

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!