Søstrene Grene in Den Bosch (+aankopen)!

Toen ik samen met Jacky in Amsterdam aan het dwalen was, kwam ik de geweldige winkel Sostrene Grene tegen. Ik baalde dat de winkel zo ver weg zat, want ooh, alles is daar leuk! Goed nieuws voor mij: de winkel zit nu ook in Den Bosch! Yes! Ik geef je een impressie én laat je zien wat ik heb gekocht.Voor wie niet weet wat Sostrene Grene voor winkel is: denk aan Ikea, maar dan goedkoper. Je vindt hier hele leuke en betaalbare decoratieproducten voor in en om het huis, maar ook producten als thee, chocolade, DIY-dingetjes en kinderspulletjes. Ik kan hier heel lang ronddwalen. Het pand in Den Bosch zit schuin tegenover Lush en is best groot!


Dit is wat je ziet als je binnenkomt! Kijk nou, die leuke doosjes en draadmandjes... ik was meteen weer net zo verliefd als ik toen in Amsterdam was.


Spullen voor in de tuin...


KIJK DIE POTLODEN! Ananas en ijsjes, zooo leuk! Ik moest me inhouden om het niet te kopen.


Nog meer leuks. De bovenstaande foto's zijn overigens met mijn iPhone gemaakt, dus de kwaliteit is iets minder. Sorry. Hieronder alles wat ik heb gekocht!


Mensen vragen mij steeds vaker om een visitekaartje, maar die had ik nog niet (alleen voor mijn blog). Daar moest verandering in komen, dus kocht ik deze leuke kaartjes die ik zelf kan personaliseren.


Oke, dit behoeft uitleg: ik ben heel zwak voor dingen met leuke printjes. Ik viel daarom als een blok voor deze mini 'koker' cadeauverpakkingen. Zó leuk!


Ik kocht er nog meer, maar dan groter. Oeps. Ik vond dit ook een mooie achtergrond om op foto's te gebruiken- ik heb ze dan ook al gebruikt! Binnenkort terug te zien op mijn blog :-)


HOE tof is deze zadelhoes? Ik zag de print en kon hem niet laten liggen. Heb hem ook meteen om mijn zadel gedaan-nu maar hopen dat niemand hem steelt.


FOOD. Dit was niet per se de bedoeling, maar gelukkig zit er niet zo veel in het zakje, haha. In het bovenste zakje zitten amandelen en de onderste is een soort omgekeerd Werthers snoepje. Nu proberen om het zo lang mogelijk dicht te laten..Nog meer bloggerelateerd DIY-spul. Ik ga dit tissue papier en de kraaltjes ook als achtergrond gebruiken. Ik vond het papier mooi overlopen, maar toch neutraal. Zin in om hiermee te fotograferen! Hier alvast een sneak peek:


Best tof, toch?


Dan nog iets saais: ik had een klein glaasje nodig waar een Yankee Candle kaarsje in zou passen. Ik had namelijk nog veel votives liggen, maar geen glaasje om in te branden. Nu wel, dus! Simpel.


Als laatste een doos! Hij past niet helemaal op de foto, haha. Het patroon is hetzelfde als die van de grotere kokers. ZO LEUK!! Ik weet nog niet hoe ik hem ga gebruiken, maar toch blij mee.

Nu vraag je je af: wat kost dat? Nou, bijna alles wat je hier ziet kost rond de 1 euro. Alleen de doos kostte ongeveer 1,60 euro en de zadelhoes ongeveer 2,60 euro. In totaal moest ik 11,50 euro afrekenen voor dit alles.

Als je in Den Bosch of Amsterdam bent- ga zeker even een kijkje nemen! Het is zo'n leuk concept- ik kan het alleen maar aanmoedigen dat er nog veel meer winkels in Nederland komen :-)

5 opmerkingen

 1. Blijft een superfijne winkel om doorheen te lopen. Sowieso vind ik Sostrene Grene, Flying Tiger, Xenos en al dat soort 'home/accessoires'-winkels heerlijk. Leuke spulletjes ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, echt zo'n winkel waar je alles wilt kopen. Je aankopen zijn ook zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke winkel, mooie aankoopjes :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik moet daar ook echt naartoe hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ah wat ziet ie op een mooie locatie! Ik vond het een Amsterdam al een fijne 'rondneus winkel'. Nu dus zeker ook eens langs in Den Bosch :)

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!