Mijn highlighter stash (inclusief swatches)


Wat is er leuker dan een flinke shine? Nou eh, nog meer shine? Ik laat je vandaag zien welke highlighters ik momenteel in mijn stash heb. Don't worry, ik gebruik ze niet allemaal tegelijk :-) Ze variëren niet alleen in finish, maar ook erg in prijs.

Ps. Bereid je voor op véél foto's!

Hierboven alvast een sfeerimpressie :-) Ik heb in totaal vijf zeven highlighters in mijn stash- best veel. Ik gebruik ze niet elke dag én niet elke dag dezelfde, dus zo praat ik het een beetje goed. Laten we doorgaan naar alle producten individueel!

Nars Albatross


Catrice High Glow highlighter


Eyes Lips Face baked highlighter Blush Gem


No7 Shimmer Palette Rose


Mac Mineralize Skinfinish Sharon Osbourne*Van onder (arm) naar boven (hand):
Nars Albatross- In de pan lijkt hij wit, maar het is geel-wit gouden highlighter. Zo mooi! Het meest geschikt voor een getinte huid.
Catrice highlighter- Heel koel! Geschikt voor een lichte huid. Sterk gepigmenteerd.
Eyes Lips Face highlighter- Lijkt erg op Mac's bekende Soft&Gentle. Voor veel huidskleuren geschikt.
No7 (Boots) Shimmer palette- Heel zacht, heel mooi! Lijkt ook Mac Soft&Gentle, maar is iets bruiner.
Mac Mineralize Skinfinish Sharon Osbourne- Deze kleur is echt het leven- de perfecte mix tussen roze en goud. Heel bijzonder.

Goed, dit waren de eerste vijf. Ik vergat er zomaar twee! Hierbij de andere twee:


Mac (pro) Emphasize uit de Rocky Horror collectie*


P2 Aqua Garden highlighter*Boven Mac Emphasize*, onder P2 Aqua Gardens.

Mac Emphasize is héél licht wit-metallic achtig. Als je deze draagt (op een lichte huid) krijg je een bijzondere glow. Andere mensen zullen het zien, maar het lijkt niet alsof je een zware highlight op hebt.
P2 Aqua Gardens lijkt heel erg op Champagne Pop van Becca. Kan bij heel lichte huidtypes ook als bronzer worden gebruikt. Zo blij met deze budgetvondst!

Om eerlijk te zijn kan ik niet kiezen tussen deze highlighters- geen idee welke ik het mooist vind! Ze hebben allemaal hun eigen shine en finish.

*= Limited edition

Wat is jouw favoriete highlighter?

5 opmerkingen

 1. Wauwie wat heb jij mooie highlighters in je stash, leuk voor te zien!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw wat een mooie highlighters heb je

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mijn favoriet is een stick van de P2 die gebruik ik elke dag op het moment.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat heb je er veel! Ik ben zelf helemaal weg van die van ELF ik gebruik hem afwisselend met een van i heart make-up en van beide is het pigment top. Ik vind die van ELF denk ik ook de mooiste in jouw collectie :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat heb je veel highlighters, haha. Ik gebruik alleen Mary Lou van The Balm.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!