Droogshampoo favorieten- Aussie, Batiste


Eerst haatte ik droogshampoo met m'n leven. Nu ben ik toch, vraag me niet hoe, overtuigd geraakt. Misschien is het omdat ik sinds kort mijn haar iets minder vaak was. Ik laat je vandaag mijn favoriete droogshampoos zien. Deze hebben toevallig ook nog allemaal een verschillend effect! Dit zijn ze dan, op een rijtje!

Batiste Tropical
Aussie Aussome Volume
Batiste Strenght&Shine

Er hoort er nog eentje bij, maar dat is officieel geen droogshampoo.Toni&Guy Casual Sculpting Powder

Het zijn alledrie droogshampoo's (op het poeder na), maar toch hebben ze allemaal een andere werking. Die zet ik hierbij even op een rijtje voor je.

Toni&Guy Casual Sculpting Powder
Dit is dus officieel geen droogshampoo, maar het werkt wél zo en misschien nog wel fijner. Het maakt de aanzet mat, stroef en volumineus. Je kunt er op de tweede of derde dag een super goed kapsel mee maken- heel fijn! Is wel wat duurder, volgens mij kost deze 12 euro. Je doet er wel enorm lang mee.

Batiste Tropical
Dit is de meest 'basic' droogshampoo van het stel. Deze doet precies wat hij zou moeten doen, namelijk je haar minder vet maken. Ik merk met deze droogshampoo niet meer of minder volume dan voor het gebruiken ervan. Hij is wel érg effectief! Ik zou hem alleen niet aanraden als je heel donker haar hebt, hij laat wel een behoorlijk witte waas achter. Kost ongeveer 5 euro.


Batiste Strenght&Shine
Dit is misschien wel mijn favoriet. Leuk weetje: je krijgt hem momenteel gratis bij Kruidvat als je een Wilkinson scheerapparaat koopt (of de bijbehorende mesjes). Ik kon hem bij Etos niet meer vinden, dus ik hoop heel hard dat hij niet uit het assortiment gaat. Deze ruikt heel lekker, laat geen waas achter en mijn haar voelt oprecht luchtig en fris na gebruik. Ja, heel fijn! Kost ook ongeveer 5 euro.


Aussie Aussome Volume droogshampoo
Dit is echt zo'n ontdekking, wow! Hier ben ik mega blij mee. Deze spray is ook fijn om als textuurproduct te gebruiken. Je haar wordt er licht stroef en stijf van, waardoor je je haar makkelijker in model kunt krijgen. Daarnaast doet hij het ook prima als je vettig haar hebt. Één nadeel: ik zie hem niet altijd in de winkel. Ik vind daarnaast dat hij een beetje bedwelmend werkt. Als je bezig met bent met sprayen, heb je het gevoel dat het op je adem slaat. Verder ben ik heel verliefd- deze koop ik absoluut nog heel veel keer. Kost 6,95 euro.

Oh en, ik vind de teksten op de verpakking van Aussie zo geniaal. Zeker even kleine lettertjes lezen als je een product in huis hebt ;-)


Ik vind droogshampoo vooral een uitkomst met het stylen van mijn gladde haar. Op de bovenstaande foto's heb ik mijn haar drie(!) dagen niet gewassen, enorm lang voor mijn doen. Een beetje droogshampoo sprayen, vervolgens de krultang gebruiken en ik kan weer twee dagen vooruit zonder dat mijn haar er goor uit ziet. Hier heb ik Aussie Aussome Volume gebruikt in combinatie met Toni&Guy.

Wat is jouw favoriete droogshampoo?

1 opmerking

  1. Die van Aussie ben ik al een tijdje naar opzoek. Hij is inderdaad niet altijd verkrijgbaar. Momenteel gebruik in eentje van Herbal Essence die ook fijn werkt :)

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!