Review: Primark nail polish fast dry spray


Twee dagen geleden was ik bij de Primark en naast hun (hele leuke!) zomercollectie, had ik uiteraard ook aandacht voor de afdeling met beautyproducten. Daar vond ik een leuk product, namelijk de nail polish fast dry spray. Een spray die er voor moet zorgen dat je nagellak sneller droogt! Werkt het? Lees verder!

Ps. Love Your Nails (Primark)- 1 euro


Ik heb al eens eerder zo'n spray gebruikt- ik kan me herinneren dat ik het toen helaas niks vond. Dat komt mede door de beloftes die de sprays doen. Deze bijvoorbeeld: dat je na 60 seconden je nagels alweer aan kunt raken. Dat zijn dingen die je er wat mij betreft alleen op mag zetten als je er daadwerkelijk aan kunt voldoen.

Maar, de prijs is heel goed! Het product kost maar 1 euro en je kunt er vaak mee doen. Je hebt slechts een klein spraytje nodig per nagel. Pas wel op: je hele vloer/ondergrond wordt glad door deze spray. Niet dicht bij de vloer doen dus ;-)


Dus, hoe werkt het? Vrij simpel. Je lakt je nagels, sprayt een laagje van de nail polish fast dry spray en dan zou je binnen een minuutje weer verder moeten kunnen met je bezigheden.

Als je meerdere lagen wil aanbrengen, raad ik deze spray niet per se aan. Na elke laag moet je je handen wel schoonmaken, omdat de spray een beetje 'olie-achtig' aanvoelt en een laagje achterlaat.

Kleur is Essie Skirting The Issue

Maar, werkt het? Het antwoord is jammer genoeg nee. De '60 seconden belofte' wordt (zoals verwacht) niet waargemaakt. Sterker nog, toen ik na een paar minuten mijn nagels aanraakte, zat er een flinke deuk in de lak. Meh! Ik kan verder niet goed zeggen of de spray de droogtijd verkort. Ik merk zelf erg weinig verschil.

Wel moet ik zeggen dat mijn nagellak glanzender is én blijft. Toch een voordeel! Als je dus niet per se op zoek bent naar een spray die de droogtijd verkort, maar wél eentje die zorgt voor een mooi glanzende finish, is dit je ding! En dat voor 1 euro. Toch geen miskoop, gelukkig!

2 opmerkingen

  1. Ik snap nooit zo goed waarom bedrijven soms producten op de markt brengen met beloftes die absoluut niet waargemaakt worden. Om te verkopen, oke.. Maar als iets gewoon totaal niet werkt dan raakt de klant/consument denk ik wel eerder het vertrouwen in het merk kwijt. Iets wat je als merk juist absoluut niet wilt.. Jammer zeg!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat stom dat deze bij jou niet werkt. Bij mij werkt deze juist heel goed! -x-

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!