RICH pure luxury intensive volume spray


Tatata! Het is eindelijk weer tijd voor een review over een haarproduct, namelijk de RICH pure luxury Intensive Volume Spray. Haarproducten zijn mijn lievelingsproducten om uit te proberen aangezien ik streef naar een perfect kapsel zónder gespleten haarpunten en mét volume. Ik was in de salon van John Beerens en liet me dit product adviseren. Is het wat?

RICH Hair Care pure luxury Intensive Volume Spray- 15,95 via John Beerens


Die verpakking, ooooooh! Ik houd hier zo van. Het merk is trouwens pas sinds kort te koop bij John Beerens. Wat John Beerens zegt:

"RICH Pure Luxury Intense Volume Spray is een luchtige spray die de haren meer volume geeft. De spray zal ervoor zorgen dat het haar perfect in model kan worden gebracht zonder dat het zwaarder wordt. RICH Pure Luxury Silk Oil Serum bevat rijke ingrediënten die het haar niet alleen meer volume geven, maar het haar ook beschermen en hydrateren."


Dit is wat er in zit. Het tweede ingrediënt is alcohol. Niet zo heel vreemd aangezien het een volumespray zou moeten zijn. Het product is overigens érg sterk geparfumeerd, al lijkt dat niet meteen als je uitgaat van de ingrediënten. Het ruikt naar scherpe bloemen. Ik kan me voorstellen dat veel mensen deze geur niet kunnen waarderen, persoonlijk vind ik het lekker. Luxe ook!

Als iemand mij vertelt dat hij/zij het product zelf gebruikt én tevreden is, dan moet ik het bijna wel kopen. Toch moet ik eerlijk blijven: het is totaal geen volumespray. Ik snap niet dat het product zo heet en dat het mij geadviseerd werd. Ik gebruik het door mijn gehele haar zodat het lekker ruikt en wat gladder en zachter wordt. Het werkt ook enigszins als ontklitter, maar volume... nee. Totaal niet.


Ik vind het ook fijn om te gebruiken voordat ik mijn haar krul. Mijn haar voelt minder droog aan als ik RICH pure luxury intensive volume spray heb gebruikt.

Ik zou het product niet opnieuw aanschaffen. Niet omdat het niet fijn is, maar het doet niet wat het belooft. Helaas!

1 opmerking

  1. Wat jammer dat het product niet doet wat ze beloven!
    Je haar is mooi als het gekruld is :)
    X

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!