Review: Miss Sporty Studio Lash eyeliner


EYELINER! Ja! Daar kan ik geen genoeg van krijgen. Het leukste is dat ik deze van Miss Sporty van een ex-collega heb gekregen, die vond hem he-le-maal niets. Om eerlijk te zijn vind ik dat soort producten het leukst om te proberen. Vandaag lees je wat ik er van vind!

Miss Sporty Studio Lash eyeliner- 3,99 euroDe opening van het product is niet helemaal oké naar mijn mening. Er komt super veel product op het kleine kwastje. Het wordt daardoor een beetje een kliederboel (precies waar mijn collega voor had gewaarschuwd). Het kwastje is overigens flexibel.

De verpakking vind ik verder wel fancy! Zeker voor zo'n goedkoop product.


De kleur is goed zwart! Jaaa. Het droogt mat op wat ik persoonlijk wel mooi vind.


Hoe gaat het lijnen zetten? Nou, best goed eigenlijk! Ik was best tevreden over het kwastje ondanks dat er zoveel product op zat. Een redelijk dunne lijn maken hiermee is goed mogelijk. Let wel op: zodra je een foutje maakt, ben je wel de sjaak. De liner vlekt behoorlijk als je het probeert te corrigeren.

De hele dag blijft de liner goed op zijn plek zitten (met oogschaduwbasis). Ik ben toch wel blij verrast! Echte nattigheid gaat hij niet overleven, maar dat belooft Miss Sporty ook niet.


Ik ben eigenlijk best blij verrast, maar toch zou ik hem niet opnieuw aanschaffen. Waarom? De 'hals' is veel te smal en de opening aan de bovenkant weer te groot. Als ze de verpakking iets aan zouden passen, was ik hartstikke fan geweest. De formule is wel oké, zeker voor de prijs.

Kende jij de eyeliner?

3 opmerkingen

 1. Voor dat geld wil ik het wel proberen :) Ziet er zo op het eerste oog prima uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Voor deze prijs vind ik de eyeliner er goed uitzien :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Voor dat geld lijkt het mij een prima product!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!