Essie nagellak in de mix: 6x lichte kleuren


Hiiiiii allemaal! Zoals jullie zéér waarschijnlijk weten ben ik groot fan van essie nagellak. Ik heb een grote collectie, maar heb nog nooit een hele rits met swatches voor jullie gemaakt. Dit is voornamelijk omdat ik daar nooit het goede moment voor vond (dat ik opeens een afgebroken nagel had of dat het aardedonker was buiten). Vandaag is het eindelijk zo ver! Ik laat je 6x mijn favoriete lichte lakken van essie zien.

Essie nagellak- 9,99 euro via Kruidvat/Etos

Ik zal het vast even zeggen voor alle oplettende kijkers: ik vergat op de bovenste foto 'Saltwater Happy' erbij te zetten. Oeps. Wel echt zes kleurtjes, dus!Wrap me up- mat beigeSand Tropez- Zandkleurig nudePicked Perfect- Kim Kardashian nudeGo Ginza- heel licht lilaNice is Nice- lichtgrijs met een héél klein vleugje lila (deze was echt heel klonterig geworden- jammer! Hopelijk valt het niet te erg op)


Saltwater Happy- héél lichtblauw

Stuk voor stuk ben ik dol op deze kleuren. Wrap me up heeft het meest bijzondere effect van allemaal, deze kleur is namelijk mat. Ik denk dat Go Ginza toch wel mijn favoriet aller tijden blijft- zo mooi, wit met een klein vleugje lila. Op elke foto draag ik trouwens twee lagen.

Ik ga ook nog een serie maken met donkere kleuren! Nu maar bidden en hopen dat mijn nagels niet breken in de tussentijd...

Welke kleur is jouw favoriet?

3 opmerkingen

  1. Wat mooi! Ik vind de Wrap me up- mat beige het mooist!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oehh...prachtige kleurtjes, vooral de licht blauwe kleur vind ik prachtig voor tijdens de zomer :)
    X

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!