Estée Lauder Perfectly Clean foam cleanser


Tijd voor product nummer twee in de review! Zoals jullie weten ben ik Beautylover van Glamour en ontvang ik maandelijks een product van Estée Lauder om te testen en aan jullie te laten zien. Deze maand viel de foam cleanser/ het purifying mask op de mat!

Estée Lauder Perfectly Clean foam cleanser/purifying mask- 28,83 euro (fullsize 150ml)Wat Estée Lauder zegt:

"Verzorg uw huid met Perfectly Clean Multi-Action Foam Cleanser / Purifying Mask van Estée Lauder, een verfrissend schuim dat zorgt voor een zachte maar diepgaande reiniging. De cleanser verwijdert voorzichtig make-up en andere onzuiverheden, zuivert de poriën en maakt de huid gezond, fris en helder.


Deze crème-achtige formule met meerdere werkingen zorgt voor een diepgaande reiniging van de huid zonder haar uit te drogen. De huid wordt zacht, glad, soepel en voelt comfortabel aan. De geavanceerde technologie van Estée Lauder kalmeert, verzacht en verheldert de huid, en vermindert irritatie die veroudering kan versnellen. De formule is zacht genoeg om dagelijks te gebruiken, maar sterk genoeg om uw huidteint te veranderen."


Met dit product kun je twee kanten op en dat vind ik wel leuk! Je kunt hem gewoon als cleanser gebruiken, maar ook als masker. Het product is ook best 'romig' dus het leent zich er goed voor.

Ik heb het product op allebei de manieren gebruikt. Als masker vind ik het effect niet zoveel toegevoegde waarde hebben, maar dat is persoonlijk. Hij reinigt prima. Ik vind de geur alleen niet zo heel lekker, het ruikt naar ouderwetse zeep. Ook van het gevoel op mijn huid ben ik geen fan- als ik het product van mijn gezicht af heb gespoeld voelt het nogal stroef aan. Wel een voordeel: ik krijg geen puistjes of break-outs, dus het product is geschikt voor een (licht)gevoelige huid.


Hierbij nog de ingrediënten. Parfum staat wel vrij laag in de lijst, dus het is aannemelijk dat daar niet veel van in zit.

Ik wil altijd eerlijk tegen jullie blijven, dus nu ook, ook al heb ik dit product gekregen en ben ik daar natuurlijk dankbaar voor. Máár... het product is érg prijzig fullsize. Ik heb dit bedrag wel over voor een gezichtscrème, maar een basic cleanser doet het voor mij goed genoeg. De Estée Lauder Perfectly Clean foam cleaner heeft mij niet dusdanig omvergeblazen dat ik er bijna 30 euro voor neer zou leggen, maar het is een prima basic om in de kast te hebben staan.

Geen opmerkingen

Thanks voor je reactie!