Kneipp Limited Edition crème douche


Ik heb niet alleen een ding met geuren, maar ook met verpakkingen én douchen. Stop dit alles bij elkaar en je begrijpt meteen waarom ik de limited edition crème douches van Kneipp niet kon weerstaan. Ik laat je er twee zien! Enne, leuk tipje, bij Trekpleister zijn alle Kneipp producten momenteel 1+1 gratis.

Kneipp Velvet Touch & Tropical Paradise- 5,49 euro


Mijn oog viel meteen op de Tropical Paradise. Ik ben namelijk heel erg fan van kokosgeuren en je raadt het al: dit product ruikt naar kokos. Hoe verrassend ;-)

Omdat het 1+1 gratis was (gierige Hollander, holé!) besloot ik om nog iets te kiezen wat ik niet kende en dat was de Kneipp Velvet Touch douche.


Ik vind het leuk dat Kneipp met Limited Editions komt. Deze geuren zijn ook totaal anders dan de 'standaard' lijnen. Er zijn nog meer limited editions te koop, maar die zijn weer speciaal voor in bad.

Velvet Touch ruikt wel naar abrikozen, maar ik herken het er niet direct in terug. Het is een zachte, romige en ook warme geur die me een beetje aan vakantie doet denken.

Tropical Paradise is een feestje voor kokosliefhebbers. Ruikt heel romig en niet te sterk. Ik ben hier zo'n fan van! Heerlijk.
Hierboven zie je wat er allemaal in zit. Voor mij is dat (gelukkig) iets minder relevant omdat ik geen heel moeilijke of gevoelige huid heb (in ieder geval, mijn lichaam). De douchegels zijn hoe dan ook geschikt voor een droge(re) huid.

Normaal gesproken ben ik er niet zo wild van om reviews over douchegels te schrijven. Ja, ruikt lekker, oké, klaar. Deze vond ik toch de moeite waard omdat ze ervoor zorgen dat mijn handen/huid echt gehydrateerd aan voelen. Dit gebeurt niet zo vaak met geurende douchegels, die drogen meestal juist uit. Daarnaast is het leuk dat Kneipp momenteel in de aanbieding is waardoor ik je absoluut wil aanraden om de limited editions eens te proberen!

Kende jij deze geuren al?

1 opmerking

  1. Oehh...ik hou ook van kokosgeuren, beide douchegels lijken mij heerlijk :)
    X

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!