Mijn blog kreeg een make-over! + persoonlijk

Hoi allemaal!

Misschien (hopelijk) had je het al gezien: mijn blog heeft een ander uiterlijk gekregen. Dit zie je het beste als je mijn blog via desktop bezoekt. Ik kocht een Etsy lay-out en ben er ontzettend blij mee! Er zit echter nog meer achter dan alleen een uiterlijke verandering...
De laatste tijd had ik het even helemaal gehad met Irispraat.nl. Ik had het gevoel alsof m'n passie eruit was, ik bleef hangen en niet verder ging. Ik kreeg een paar verzoeken van bedrijven (om te reviewen, presenteren en meer dingen), maar om eerlijk te zijn ben ik de laatste tijd een paar keer op een rotte manier behandeld. Ik krijg vaak het gevoel dat zó veel meisjes een blog hebben, dat ik er net zo goed mee kan stoppen. Er is veel concurrentie onderling en iedereen probeert zich op te dringen en naar boven te klimmen. Er zijn jonge meisjes van 14 jaar oud met een spiegelreflexcamera en complete lichtopstelling. Soms voel ik me gewoon even niet goed genoeg.

Goed. Ik heb mezelf herpakt. Nu mijn blog er anders uit ziet, heb ik er weer zin in! Ik heb het gevoel dat ik een stap vooruit heb gemaakt, dat het er beter uit ziet en daarnaast doe ik steeds meer m'n best om de kwaliteit van mijn foto's omhoog te schroeven. Ik ben nog niet echt waar ik wil zijn, maar ik ga vooruit- dat is het allerbelangrijkste. Voor wie het zich afvraagt: het template is dus gekocht via Etsy. Het invoegen zelf was erg makkelijk en handig via een stappenplan! Ik betaalde hier 5 euro voor en ik ben nu dusdanig tevreden dat ik denk hier wel even verder mee te kunnen.

Het enige wat ik nog wil veranderen is mijn header. Die vind ik nu een beetje kleurloos, maar daar komt verandering in. Ik heb al contact met een paar mensen gehad over het designen van mijn header, dus dat komt goed!

Dat wilde ik even kwijt! Wat vind je van mijn nieuwe 'uiterlijk'?
*Er zal via je telefoon niet veel te zien zijn, dat blijft een versimpelde versie zodat je makkelijker/sneller kunt lezen

2 opmerkingen

  1. Mooi hoor en gewoon trouw aan jezelf blijven. Het feit dat bedrijven je weten te vinden zegt toch ook wat? Niet te veel naar andere blogs/bloggers kijken maar je Eigen koers blijven volgen. Dan val je vanzelf op want dan ben je toch authentiek. Succes meis.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat Annette zegt, helemaal mee eens.. je moest eens weten hoe verloren ik mij soms voelde als om mij heen iedereen met dure camera' s liep en ik met mijn smartphone. Nu heb ik een tweedehandsje waar ik heel blij mee ben en creativiteit is belangrijker dan de foto op zich. Plus tekst. Als je mooie foto's hebt zonder inhoud kan je net zo goed door een magazine bladeren... en ik had het ook, zat er een paar keer doorheen. Vaak daarna ga je er weer fris tegenaan. Je hebt een heel mooie blog, mag je zeker trots op zijn!

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!