MAC x CHRIS CHANG Vermillion Vee lipstick

Oooooh meisjes en jongens, ik ben verliefd en het slachtoffer is... Chris Chang! Haha. De Chinese mode-ontwerpster heeft een collectie uitgebracht met MAC en ik wilde meteen alles hebben. Ik laat je Vermillion Vee zien!

MAC x Chris Chang Vermillion Vee lipstick- 21,50 euro
Ten eerste een mega grote BEDANKT aan Babet die voor mij in Den Haag heeft gekeken voor deze lipstick! In Eindhoven hadden ze de collectie helemaal niet binnen gekregen namelijk. Als je de collectie nog wil, maak je helaas de meeste kans via Marktplaats of eBay.


Ik heb gekozen voor de kleur Vermillion Vee omdat dat naar mijn mening de meeste draagbare kleur van de collectie is. Je hebt naast Vermillion Vee ook nog een felroze, licht gele en lichtblauwe lipstick.

Mag ik even een moment voor deze SUPER GAVE verpakking?
Ik was op slag verliefd toen ik de persbeelden zag en toen ik hem in m'n handen was ging de liefde gewoon verder, haha.
De lipstick is echt suuuuuper fel, wow! Op de foto komt het nog niet helemaal over, in het echt knalt het helemaal van je gezicht af. De finish is matte en dat voel je ook wel. De lipstick blijft redelijk goed zitten, maar als je eet of drinkt vind ik het persoonlijk niet mooi meer.

De collectie was dus erg snel uitverkocht en je kunt er niet makkelijk meer aan komen. Zoals eerder gezegd zijn er wel mensen op Marktplaats die ze verkopen, maar voor érg veel geld. Pas op, daarmee!

Wat vind jij van de kleur?

8 opmerkingen

 1. Wauw, heerlijk opvallend kleurtje! Staat je prachtig. Die huls maakt het inderdaad ook nog eens zoveel leuker om te hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, hij staat je echt prachtig! Ik heb zelf Dddevilish en ik ben er ook helemaal verliefd op! Ik denk dat deze kleur mij te fel stond, ik ben blij met de roze variant! Leuke blog heb je!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, zowel de kleur als de verpakking zijn prachtig! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow super gaaf ontwerp op de verpakking! En de kleur staat je ook nog eens super goed :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel gaaf hoor meis! Voor mij wat te fel, maar je kunt de kleur prima hebben. De verpakking is ook tof, een keer wat anders dan anders.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben niet zot van de verpakking, maar de lipstick kleur zelf vind ik wel erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oehh...wat is deze kleur mooi! Staat je prachtig :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!