Real Techniques Expert Face Brush via Etos


De oplettende kijker (blogger) wist het natuurlijk al: Real Techniques is verkrijgbaar bij Etos! Yay! We hoeven het dus niet langer vanuit het buitenland te bestellen. Voor iedereen die het wil proberen: Real Techniques is NU 25% korting bij Etos! Ik heb de Expert Face brush getest.

Real Techniques Expert Face Brush- 14,99 euro via Etos
Wat wel jammer is: de prijzen liggen iets hoger dan in het buitenland. Daarentegen staat wel dat je natuurlijk geen dure verzendkosten hoeft te betalen.

Goed, over naar de kwast! De Expert Face Brush is wat kleiner dan de gemiddelde foundation/bufferkwast. Ik vond het even wennen aangezien ik al twee jaar een Zoeva 104 buffer kwast gebruik die best groot is. Toch is de grootte verder prima, je bent alleen ietsje langer bezig.


De haren zijn héél erg zacht, de haren staan redelijk dicht op elkaar en zorgen dus wel voor een stevige dekking. Als je daar niet van houdt, zou ik voor de stippling brush gaan.


Hierbij nog even een vergelijking met een kwast van Ebay. De Real Techniques kwast is véél steviger! Ik gebruik de 'neppe' daarom voor poeder en de 'echte' voor vloeibare foundation.Ik heb mijn vriendinnetje Eline opgemaakt met deze kwast als basis samen met de L'oréal Infallible matte foundation. De kwast werkt het mooist als je ronddraaiende bewegingen maakt. Haar huid jongens. HAAR HUID! Zo smooth, de kwast werkt ontzettend fijn en de dekking is bijna perfect.

Goed. De reden waarom ik even heb gewacht met een review, is dus dat er nu een leuke aanbieding is bij Etos. Op dit moment is Real Techniques, dus ook bijvoorbeeld de volledige set, te koop met 25% korting. Ook de Miracle Complexion Sponge doet mee en kost dus nog maar 6 euro. Het lijkt nu bijna een advertentie voor Etos, maar geloof me: dat is het zeker niet. I just loooove saving (you) money ;-)

Nog een favoriet van mij is de blush brush. Absolute aanrader als je een kijkje gaat nemen! Misschien vind je het wat duur om meteen meerdere kwasten aan te schaffen, maar geloof mij: ze gaan jaren mee. Mijn blush brush is twee jaar oud, heel vaak gewassen en ziet er uit als nieuw.

Heb jij al kwasten van Real Techniques?

6 opmerkingen

 1. Ik vind deze kwasten zo mega fijn <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind de RT kwasten ook heel erg fijn, leuk dat ze nu te verkrijgen zijn bij de Etos :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het echt een super fijn merk, met hele fijne kwasten!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh die korting wist ik niet! Ik ga checken voor die blush brush.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik hou van deze kwasten, geven een mooi effect en snel schoon te krijgen

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!