Mini-mini's review (La Roche Posay, Chanel, Urban Decay)


Soms krijg je in een bepaalde periode een heleboel testerproducten mee naar huis óf bij je bestelling. Ik heb deze testers allemaal bewaard én getest de laatste tijd. Vandaag wil ik je mini-reviews geven over... mini's! Kijk mee naar mijn mening over de producten.Chanel Hydra Beauty gel crème
Wat kost het? 63,22 voor 50ml via Douglas
Wat vond ik er van? Dit ruikt zooo lekker! Het werkt voor mij verder prima. Verfrissend, redelijk hydraterend, fijn voor de zomer.
Zou ik het opnieuw kopen? Nee! Het was leuk om te proberen, maar ik vind het echt een te hoog bedrag voor een crème.

La Roche Posay Lipikar Baume AP+ anti scratching
Wat kost het? Ongeveer 17 euro voor 400ml.
Wat vond ik er van? Dit product en het volgende product behoeft een klein beetje uitleg. Ik heb af en toe zeer droge plekken op mijn lichaam (het neigt naar psoriasis) die ik vervolgens helemaal 'sloop'. Bij de apotheek werd mij dit product geadviseerd. Het werkt redelijk, maar voor een écht mega droge huid is het niet vet genoeg.
Zou ik het opnieuw kopen? Ja, ik denk het wel, maar ik vond de ISO Urea nog beter.

La Roche Posay ISO Urea Lait
Wat kost het? Ongeveer 22 euro voor 400ml.
Wat vond ik er van? Fijn! Het is ergggg voedend, dus goed voor mijn droge plekken. Ik vond deze fijner (vetter) dan de Lipikar Baume AP+.
Zou ik het opnieuw kopen? Ja.Urban Decay Eden & Original primer potion
Wat kost het? 26,90 euro
Wat vond ik er van? Echt super! Ik heb 4 varianten geprobeerd en ik vond ze alle vier even goed werken.
Zou ik het opnieuw kopen? Ik heb nu een eyeshadow base van Catrice waar ik erg blij mee ben, maar ik zou het zeker overwegen, ja!

Paula's Choice Instant Shine stopper
Wat kost het? 23,70 euro voor 30ml
Wat vond ik er van? Eerlijk, ik had hier meer van verwacht. Volgens Masha (Beautygloss) zou dit echt voor een extreem langdurig mat effect moeten zorgen, maar dat heb ik zo niet ervaren. Desondanks is het een fijne primer die niet veel meer doet dan andere merken.
Zou ik het opnieuw kopen? Ik denk het niet.

Chanel Coco Mademoiselle EDP
Wat kost het? 135 euro voor 100ml (Bijenkorf)
Wat vond ik er van? Dit is mijn lievelingsgeur! Ik heb alleen zelf nog maar 1 keer eerder de eau de parfum gehad, ik koop zelf meestal de eau de toilette.
Zou ik het opnieuw kopen? Absoluut! Al vind ik de eau de parfum érg duur.

Wat vond je er van om mini-mini's reviews te zien?

1 opmerking

  1. Leuk artikel, Coco Mademoiselle vind ik ook een heerlijke geur maar het prijskaartje vind ik niet leuk ;)
    X

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!