MAC Otherearthly Mineralize Skinfinish


Wat doe je als je ergens speciaal voor reist, maar het product is niet verkrijgbaar? Juist, dan ga je kijken naar iets anders om te kopen #irislogica. Helaas moet ik dus nog even op mijn Chris Chang x MAC product wachten, maar om de 'pijn' te verzachten gunde ik mezelf Otherearthly Mineralize Skinfinish. Ik vertel je wat ik er van vind.

MAC Otherearthly Skinfinish- 29,50 euro
Deze Mineralize Skinfinish ziet er naar mijn mening echt cool uit! Drie verschillende kleuren die in eerste instantie niet zo goed bij elkaar lijken te passen. Links is een rosé bruine kleur, midden is een parelmoer roze kleur en rechts zit een stukje zilver-grijs. Best een bijzondere kleurkeuze, want zilver is koel en de rest is meer warm.


Wat ik een klein beetje jammer vond aan de Mineralize Skinfinish, is dat de grijze kleur best wel chalky (stroef) is, terwijl de andere kleuren heel zacht zijn. Dat ben ik niet echt gewend van MAC! Meestal is de kwaliteit over all heel erg goed.


Boven zie je de zilveren kleur. Die is qua structuur echt anders! Hopelijk kun je dat zien.


De drie kleuren samen.Zoals altijd is het vastleggen van de highlighter moeilijk dan het bouwen van een ruimteschip, maar het is redelijk gelukt. Toch moet ik zeggen: hierbij lijkt hij vrij koel, maar ik vind hem redelijk roze. Daarnaast vind ik hem wat 'glitterig', ik mis dat zachte gevoel van de andere MAC MSF's die ik heb (gehad), bijvoorbeeld Soft&Gentle en Perfect Topping.

Voor mij kan deze MSF trouwens ook prima door als blush, maar dan moet ik de zilveren kleur niet meenemen op de kwast. Hij is vrij licht voor een blush en donker voor een highlighter. Best lastig. Ik denk dat hij op een donkere huid meer oplichtend is.Om gewoon helemaal 100% eerlijk met jullie te zijn: ik vond hem tegenvallen. Het is niet dat hij er niet gaaf uit ziet en totaal niet werkt, dat niet! Dit poedertje kost bijna 30(!) euro en ik vind dat ik daarvoor de allerbeste kwaliteit mag verwachten. Het zilveren gedeelte vind ik stroef en glitterig, wat ik niet gewend ben van MAC. Ik twijfel daarom een beetje of ik hem zal houden óf de Vibe Tribe highlighter er voor in de plaats ga aanschaffen.

Wat vind jij?

3 opmerkingen

  1. Woow ik ben echt onder de indruk van de verpakking en de kleuren. Super mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hij ziet er zelf wel mooi uit, alleen jammer dat hij je toch tegenvalt. Zonde!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind hem wel mooi, alleen kan ik me wel een beetje aansluiten bij je mening. Het lijk idd wat glitterig zo op de foto. Toch vind ik het de 3 kleuren door elkaar wel heel mooi.

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!