Review: Artdeco Hello Sunshine


Eerlijk is eerlijk, als ik nu naar buiten kijk krijg ik niet meteen een zomergevoel. Het zonnetje is nog redelijk ver te zoeken máár Artdeco brengt je alvast goed in de stemming! Ik kreeg twee producten opgestuurd uit de collectie en die laat ik je vandaag zien. Lees verder!

Artdeco Bronzing Powder compact- 19,95 euro
Artdeco Long Lashes mascara- 13,95 euro



Ik was nog niet bekend met het merk Artdeco. Ik zag er regelmatig iets van voorbij komen, maar dit is dus meteen mijn eerste ervaring met het merk. Ik vind het leuk om, naast mijn 'vertrouwde' producten, regelmatig iets nieuws te kunnen laten zien. Hierbij dus :-) De verpakkingen vind ik sowieso al heel erg mooi!



De Bronzing Powder compact is verkrijgbaar in twee kleuren. Er is nog een donkerdere optie! hij kost 19,95 euro wat ik een redelijke prijs vind. Voor poeders betaal ik graag iets meer omdat je er erg lang mee doet. Oh en, die opdruk! Zo fancy!



Het pigment is erg goed! Boven zie je de lichte kleur, onder de donkerdere kleur. Op mijn gezicht draag ik de kleuren gemengd. Het is geen koele bronzer. Ik vind het daarom het allermooist om hem te mengen met mijn NYX taupe blush. De bronzer draagt laaaang! Wanneer mijn MAC blush het al lang heeft begeven, zit de bronzer nog perfect.




Over naar de mascara! Om heel eerlijk te zijn verwachtte ik hier niet zo veel van. Ik ben meestal geen liefhebber van 'gewone' haarborsteltjes.



Mijn ogen waren opeens helemaal van slag (rood) op de bovenste foto, hopelijk is het niet te erg te zien ;-) Op de bovenste foto heb ik alleen de mascara gebruikt, op de onderste foto heb ik één dunne laag en wimpers (Cherry Blossom) gebruikt.

Er is één heel groot ding waar een mascara bij mij aan moet voldoen: ik wil GEEN vlekken. Ik krijg ze bij bijna elke mascara en heb er nog maar weinig gevonden die niet vlekken (dit krijg je nu eenmaal met wimpers die zo lang zijn dat ze je huid raken). Maar, hier is er weer eentje! Op de bovenstaande foto draag ik een dunne laag. De mascara is goed op te bouwen, het wordt een klein beetje klonterig maar het stoort me persoonlijk niet.

Ik had het niet per se verwacht, maar de mascara is mijn favoriet van de twee! Artdeco is gewoon verkrijgbaar bij Douglas. Ik ben benieuwd naar meer!

2 opmerkingen

  1. Fijne producten dit :) de mascara heb ik ook. Duurt even voordat ik het gewenste effect heb, maar dan zit het ook wel mooi en gesepareerd.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb nog nooit iets van dit merk geprobeerd, maar deze producten zien er veelbelovend uit!

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!