Haar on fleek met L'Oréal Professionel; oa. Techni.Art Glow Stick & B6 + Biotin Inforcer


Ben jij altijd op zoek naar het beste voor je haar én houd je van trends op haargebied? Dan heb ik leuk nieuws voor je! Tijdens de Hair Fashion Night op 15 juni mag jij, samen of alleen, gratis een stylingsessie boeken bij een salon naar keuze. Ik vertel je er meer over en laat je vast wat producten zien waar je ook thuis een goede haardag mee kunt creëren. Lees je mee?


Om eventuele vraagtekens boven je hoofd weg te jagen: ik heb deze producten gekregen van L'Oréal. In het pakket zat een shampoo, haarmasker, glow stick en een haarlak. De prijzen hiervan zijn als volgt:

L'Oréal Biotin B6 shampoo- 13,80 euro
L'Oréal Biotin B6 masker- 22,00 euro
L'Oréal Infinium Pure haarspray- 13 euro
L'Oréal Techni.Art Glow Stick- 19,80 euro

Dit zijn allemaal adviesprijzen- in de salon kan de prijs hoger zijn. Ik kan overigens niet vinden vanaf wanneer deze producten verkrijgbaar zijn. Op sommige sites zag ik de shampoo en het masker al wel terug.Alle producten die ik heb ontvangen zijn nieuwe producten. Het meest nieuwsgierig (en in de war) werd ik van de Techni.Art Glow Stick. Ik zag het ding, draaide hem open en dacht twee dingen, namelijk 'dit ruikt lekker' en 'wat moet ik er mee'. Toen ik ging lezen viel het kwartje. Je kunt hiermee je strakke look stylen (denk aan een opgestoken kapsel) zodat je springerige haartjes en babyhaartjes plat kunt strijken én je kunt je punten laten glanzen.

Hoewel ik eerst dacht dat het niks voor mij zou zijn, vind ik dit echt een leuk product! Ik was mijn haar tegenwoordig een stuk minder dan voorheen waardoor mijn punten op dag twee/drie erg droog ogen. Een beetje Glow Stick erover en mijn haar ziet er glanzend en gezond uit! Het wordt ook wel een lipgloss voor je haar genoemd en ik kan me er helemaal in vinden. Like! Er zit tien gram in. Klinkt als weinig product, maar ik denk dat je hier erg lang mee kunt doen.Voor onder de douche probeerde ik een shampoo en een haarmasker uit de nieuwe B6+Biotin Inforcer lijn. Deze producten beloven een intensieve verzorging en sterker haar na langdurig gebruik. Het zou beschadigd haar repareren. Persoonlijk geloof ik niet in dat laatste aangezien maar weinig producten dat echt van binnen kunnen, maar goed.

Ik kan kort zijn: de shampoo is echt fantastisch. Ik hoef maar een mini drupje te gebruiken voor fijn schuim en schoon haar. Daardoor kan ik ook oprecht zeggen dat deze shampoo het geld waard is. Het masker vind ik persoonlijk niet bijzonder genoeg om hem zelf opnieuw te kopen. Ja, ik krijg er zacht haar van, maar voor 22 euro ben ik niet omver geblazen.


Als laatste in het pakket vond ik de Infinium Pure haarlak. Het bijzondere aan dit product is dat het maar een paar ingrediënten bevat, namelijk dimethyl ether, alcohol denat, va/crotonates vinyl, neodecanoate copolymer en aminomethyl propanol.

Ik heb persoonlijk niet per se haarlak nodig omdat ik zulk stijl haar heb (ik spray het alleen over mijn make-up met uitgaan, don't judge me), maar ik weet zeker dat ik mijn moeder hier heel gelukkig mee maak! Uiteraard heb ik hem wel getest voor dit artikel en ik vond het een prima haarlak. Het staat me vooral aan dat veel ingrediënten zijn weggelaten: hiermee wordt echt rekening gehouden met allergieën die veel mensen hebben. Mijn persoonlijke aanraders -producten die ik zelf opnieuw zou kopen- zijn de shampoo en de Techni.Art Glow Stick.

Goed. Je hebt je haar thuis mooi gekapt met L'Oréal Professionel producten, maar de echte trends krijg je niet onder de knie. Ga dan 15 juni naar een salon bij jou in de buurt! Je maakt gratis een afspraak via de Hair Fashion Night website, beleeft jouw salon op een unieke manier en krijgt twintig minuten de volle aandacht voor een kapsel dat bij jou past. Voor alle volgers die in of rondom Zaltbommel wonen: Van der Wal Hair&More doet ook mee! Ga eens langs en maak kennis met deze fijne salon! #nonspon haha.

Ga jij 15 juni naar een salon bij jou in de buurt? En welk product vond jij het meest interessant klinken?

7 opmerkingen

 1. Leuk artikel! Ik vind de shampoo ook erg fijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze producten zien er mooi uit zeg! Heel chique, maar toch vrolijk door het kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit ziet er goed uit! Ik ben benieuwd naar de shampoo. Mijn geliefde Mane 'n Tail shampoo is bijna op en na een paar keer opnieuw kopen wil ik nu weer even wat anders proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mane 'n Tail is inderdaad echt heel fijn! Die heb ik ook al een paar keer opnieuw aangeschaft :-)

   Verwijderen
 4. Wat? Een oplossing voor baby haar? Dat moet ik ook proberen! Ik heb al m'n hele leven een complex met mijn babyhaartjes haha. Tof!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!