Review: Kevin Murphy Blonde Angel Wash producten


De struggle met assig blond haar is real. Je wil je kleur behouden, maar de kans is groot dat je een groene of gele gloed over je haar krijgt. Kevin Murphy kwam daarom met de Blonde Angel Wash: een soort spin-off van de gewone Angle Wash producten. Omdat ik zeer kritisch ben als het om zilvershampoo gaat, probeerde ik twee reisverpakkingen. Werkt het? Lees verder!

Kevin Murphy Blonde Angel Wash- adviesprijs 25,50 euro fullsize, mini 4,95
Kevin Murphy Blonde Angel- adviesprijs adviesprijs 29,50 euro fullsize, mini 5,95


Ik ben groot fan van de 'gewone' Angel Wash producten van Kevin Murphy. De producten ruiken waanzinnig, zijn eco friendly én cruelty free. De Blonde Angel Wash producten zijn speciaal voor blondines. Het belooft een kleurverbeteraar te zijn die blonde kleurtonen opfrist en ongewenste warmte uit het haar verwijdert. Klinkt precies goed.


Kleine (of grote) kanttekening: HET IS ME EEN PARTIJ DUUR! Als je deze producten full size samen koopt ben je -afhankelijk van de website of salon- tussen de 50 en 60 euro kwijt. Te bedenken dat ik binnen één of twee maanden door een fles heen ben, wordt het een behoorlijk dure hobby.Hierboven de ingrediënten van de shampoo. Zoals je kunt zien is de basis niet SLS of SLES (sodium lauryl sulfate of sodium laureth sulfate), maar sodium cocoyl isethionate. Dat is een mildere reiniger die ervoor zorgt dat je hoofdhuid niet wordt gestript. Een voordeel: ik merk dat ik door deze shampoo mijn haar minder vaak hoef te wassen omdat het minder snel vettig oogt.

Helaas zit er wel veel parfum in de shampoo. Ik heb hier geen last van en stiekem vind ik de geur juist heel lekker ;-) Haha. Maar ieder z'n ding.


Over naar het treatment. De basis hiervan bestaat uit een zachte vorm van alcohol, glycerine en siliconen. Dit merk ik ook, want mijn haar wordt ZO ZACHT van dit spul!

De shampoo schuimt oké (ondanks dat er geen SLS-SLES in zit), dus gelukkig is het product zuinig in gebruik. Om eerlijk te zijn vond ik dit een zeer fijne shampoo, maar niet per se een briljante zilvershampoo. Ik geef nog steeds de voorkeur aan Fudge Clean Blonde, aangezien ik niet het gevoel had dat mijn kleur er frisser door werd. Ik word namelijk wel weer langzaam geelblond nu.

Het treatment is ook erg fijn. Na gebruik voelt mijn haar zijdezacht aan! Ook hier: ik merk niet echt verschil qua kleur. In het boekje dat ik kreeg stond dat je de producten ook een nacht in kon laten trekken voor een mooi resultaat, maar euuuh... ain't nobody got time for that en ain't nobody heeft zin in een paars bed. Gekke Kevin. Als je op zoek bent naar een super fijne shampoo en conditioner zou ik je eerder de gewone Angel Wash producten aanraden. Voor het echte zilvereffect heb ik helaas toch mijn Fudge nodig. Ondanks dat; erg fijn! Maar niet per se voor mijn grijzige kleur.

Alsnog kan ik het merk Kevin Murphy sowieso aanbevelen- er zitten zo veel fijne producten in hun assortiment!

Kende jij deze Kevin Murphy producten al?

4 opmerkingen

  1. Ik had nog niet van dit merk gehoord. Prijzige shit zeg maar :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat ziet dit er leuk uit! Helaas ben ik erg gevoelig qua shampoos en heb ik het idee dat het vooral door de parfum komt :(

    BeantwoordenVerwijderen
  3. hahaha staat het advies om het een nachtje in te laten trekken op de verpakking? Dat zou ik met zo'n product ook niet zo snel doen denk ik haha. Mijn all time favoriet is nog steeds de shampoo van Ivy, en die is nog enigszins betaalbaar ook.

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!