Review: Sampar Clear Solution Mask


De kans is niet heel groot dat je bekend bent met het merk Sampar. Het merk komt oorspronkelijk uit Parijs en is in Nederland, voor zover ik weet, niet in fysieke winkels te koop. Het vond oorsprong in 2004 en wordt nu wereldwijd verkocht. Ik probeerde het Clear Solution masker en vertel je er vandaag meer over!

Sampar Clear Solution masker- 29 euro via Sampar.com

Zoals jullie misschien wel weten, vind ik het fijn om altijd Makeupalley bij de hand te houden als ik producten niet ken. Ik stond in de TK Maxx in Eindhoven, ontdekte Sampar en dacht meteen 'daar wil ik iets van kopen', maar wat dan? Ik raadpleegde mijn vriend Makeupalley.com en daar zag ik bovenstaande positieve review. Sowieso een aanrader om je telefoon bij de hand te houden om even te kijken wat andere mensen zeggen.


Het masker kost dus 29 euro en dat vind ik echt flink aan de prijs voor zo'n kleine tube (50ml). Ik kocht hem dus met korting voor 10 euro, dat is al een stukje leuker. Het scheelt wel dat je maar een dunne laag aan hoeft te brengen. Sterker nog, een dikke laag droogt niet egaal. Ik denk dat je er zeker tien keer mee kunt doen. In dat geval is de prijs te verantwoorden.

Het Clear Solution masker belooft een vette of gemengde huid in balans te brengen. Je zou minder gaan glimmen, de poriën worden minder zichtbaar en het laat de huid stralen. Die beloftes he... als het allemaal zo werkte, zou ik altijd een literfles hiervan in de badkamer willen. Je kunt het ook alleen plaatselijk op puistjes aanbrengen. Ik heb vrij zelden een puist waardoor ik het niet kon testen, maar mijn poriën zijn wel vergroot. Tijd voor een kritische test!


Dit is wat er in zit. De basis bestaat uit water, klei en amandelolie. Er zit ook pepermunt extract in.

Ik heb dit masker nu een keer of vijf gebruikt over een paar weken tijd. Het droogt vrij snel, wordt hard op het gezicht en komt er makkelijk weer vanaf. Na gebruik ziet je huid er heel glad en gezond uit en je poriën lijken inderdaad wat schoner. Ook wel een goede; mijn huid is niet trekkerig of uitgedroogd na gebruik.

Wel moet ik zeggen dat het effect echt tijdelijk is, terwijl het merk wel staat voor huidverbetering op langere termijn. Ik had gehoopt dat ik toch ten minste een paar dagen wat minder glans op m'n discobal zou hebben staan. Vind ik jammer. Is het masker dertig euro waard? Nee. Is het een prima masker om eens te proberen? Ja! Persoonlijk zou ik hem niet opnieuw kopen voor de adviesprijs.

Kennen jullie Sampar? Welk product is een aanrader?

7 opmerkingen

 1. Ai altijd jammer als zoiets dan tegenvalt! Maar hé je hebt het wel geprobeerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jeetje, wat een prijs ook :o Met zo'n korting is het wel leuk om te testen, maar anders zou ik het niet snel doen gok ik.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ik ook niet! Maar was wel echt nieuwsgierig omdat ik het merk zo vaak voorbij zag komen op buitenlandse websites.

   Verwijderen
 3. Ik had wel van het merk gehoord maar volgens mij nooit geprobeerd (niet dat ik me kan herinneren).

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kende hem nog niet, maar ik zou er inderdaad ook geen 29 euro voor neerleggen. 10 klinkt da een stuk beter!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit merk kende ik inderdaad nog niet. Hij klinkt wel goed. Chill ook dat je hem voor een €10tje hebt kunnen scoren. Wel jammer dat het effect op korte termijn is.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!