Review: Miss Sporty Insta Glow bronzer & Golden Glow highlighter


Zin om net zo hard te shinen zoals alle mooie dames op Instagram? Miss Sporty brengt je Insta Glow producten. Vandaag laat ik je twee producten zien, namelijk de nieuwste highlighter en de bronzer die al ietsje langer in het assortiment zit. Hoera voor mooie prijsjes! Nu nog hopen op goede kwaliteit. Lees je mee?

Miss Sporty Insta Glow highlighter- 2,99 euro via Etos
Miss Sporty Insta Glow bronzer- 3,99 via Etos
De producten bevatten elk vijf gram product. De verpakking is leuk en het patroon ook!De highlight van dit artikel (pun intended) is de Insta Glow highlighter in de kleur Golden Glow. Van de bronzer heb ik overigens de lichtste kleur- er is nog een donkerdere.


Hierbij de swatches van de twee. De highlighter heeft een gouden glans die niet té goud is. Hopelijk begrijp je wat ik daarmee bedoel. Ik vind té goud namelijk niet mooi bij een lichte huid- dan lijkt het eerder een streep op je gezicht.

De bronzer lijkt op het oog erg oranje. Ik mix hem sowieso samen met mijn NYX taupe (doe ik met elke bronzer), maar ik word hier persoonlijk niet zo enthousiast van. Er zitten ook kleine glittertjes in terwijl ik meer van mat houd. Ieder z'n ding; ik weet dat mijn vriendinnetje Jacky hier bijvoorbeeld erg blij van zou worden.


Het vastleggen van een highlighter is zoals jullie inmiddels al weten een hele uitdaging, maar je ziet me best goed shinen hierboven! Ik draag daar zowel de bronzer als de highlighter. De kleur van de highlighter vind ik erg mooi bij mijn huidskleur. Toch zie ik 'm bij een getinte huid ook goed matchen.


Let niet op mijn gare haarkleur(en), het wordt gefixt ;-).

Op de bovenstaande foto's kun je misschien niet direct zien dat ik de gezichtsproducten draag, maar dat vind ik alleen maar goed. Ik heb de bronzer gebruikt op mijn voorhoofd, een beetje als neuscontour én op de wangen. De highlight zie je op de foto vooral in de binnenste ooghoek terug, maar aanwezig is 'ie zeker! In gebruik valt de bronzer mee qua oempa-loempa effect, maar dit kan dus ook komen doordat ik hem combineer met een hele koele kleur. De producten blijven beide goed op hun plek, zelfs op warme dagen.

Het meest tevreden ben ik over de highlighter, dat vind ik echt een budget toppertje! Helaas moet je nog wel even wachten totdat 'ie in de winkel ligt. Vanaf eind juli zijn de producten te vinden bij Etos, DA, Dio en Bol.com. De bronzer is al wel te koop- die zou ik persoonlijk niet zelf opnieuw kopen.

Welk product vind jij het mooist?

8 opmerkingen

 1. Wauw, ze zijn allebei wel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oei, de bronzer is inderdaad erg oranje... Ik snap nooit zo goed waarom ze die zo'n warme kleur geven. De highlighter ziet er mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ook niet! Hij is voor blondines gemaakt en dan toch nog zo donker. Hopelijk leren budgetmerken het ooit ;-)

   Verwijderen
 3. De highlighter komt op mijn lijstje te staan ;) Moooooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het je zeker niet verkeerd staan hoor! Maar ik snap wat je bedoelt! Het moet in een keer goed zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind matte bronzers ook altijd mooier. Maar de highlighter vind ik wel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De highligter vind ik ook mooier bij je staan dan de bronzer. Voor mij zouden beiden kleuren denk ik niet matchen met mijn huidskleur.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!