Verhuiscadeautje: foto op canvas via Fotofabriek

Een van de vele leuke aspecten van bloggen is dat je regelmatig een leuke samenwerking hebt én dat je andere mensen daar ook blij mee kunt maken. Van Fotofabriek mocht ik een foto op canvas maken. Daar had ik meteen wel een leuk idee voor, en dit keer niet voor mezelf ;-) Benieuwd naar het resultaat? Lees dan even verder!

Foto op canvas 60x40cm- 29,95 euro via Fotofabriek.nl


Mijn vriendinnetje Eline kwam laatst met een shocking mededeling (grapje hoor, als je dit leest); ze heeft namelijk een huis gekocht samen met haar vriend. Het huis moet nog gebouwd worden, maar vrijwel direct dacht ik er aan om van het canvas een cadeau te maken. Kan ze dit volgend jaar mooi meenemen naar d'r nieuwe huisje!

Ik heb haar de foto wel zelf uit laten zoeken, omdat ik wel wilde dat ze er blij van zou worden ;-) We weten allemaal dat ik stiekem een foto van mijn eigen hoofd had moeten doen, toch?KIJK NOU HOE CUTE ZE ZIJN #coupegoalsHierboven het resultaat! Ik vind hem echt super mooi geworden. Helaas kon ik hem niet aan mijn eigen witte muur hangen voor de foto's (te donker), maar door de zwarte achtergrond zie je alleen maar beter hoe levendig de kleuren zijn. Uiteraard zie je wel een klein beetje de textuur van het canvas, maar dat maakt het juist speciaal.

Ik begon met bestellen bij Fotofabriek en dit ging zó gemakkelijk! Ik denk dat ik binnen drie minuten wel klaar was én het canvas was super snel in huis. Op 7 juni kreeg ik een order bevestiging, op 9 juni kreeg ik een mail dat 'ie was verzonden en op de tiende kwam 'ie al binnen. Ook prima geschikt voor een wat meer last-minute cadeau idee dus. Naast wanddecoratie kun je ook kiezen voor een gepersonaliseerde agenda, kaart, fotoboek en ga zo maar door. Voor het laatstgenoemde heeft het bedrijf zelfs prijzen gewonnen.

Thanks Fotofabriek voor het canvas! Leuk om een keer iemand anders dan mezelf blij te mogen maken ;-) En veel plezier ermee Eline. Hartjes!

Geen opmerkingen

Thanks voor je reactie!