Diana Leeflang x Kruidvat stationery: planner, washi tape & notitieboek


Als je een beetje bekend bent met Nederlandse YouTubers, dan weet je wie Diana Leeflang is. Haar YouTube-naam is Disfordazzle en ze is al jaren actief met haar kanaal. Ze heeft, vind ik, een unieke stijl en komt nu met haar eigen stationery bij Kruidvat. Misschien ben ik er te laat mee, maar ik wilde je sommige producten (en mijn mening daarover) niet onthouden!

Diana Leeflang stationery via Kruidvat- diverse prijzenIk begin natuurlijk met het paradepaardje: de planner! De planner kost vier euro. Je koopt hem als een losse planner met dus ook losse bladen en tabbladen. Leuk, je kunt hem inrichten hoe jij het wil.Kijk die cactussen, it's so cute!De planner heeft ontzettend leuke tabbladen en getekende details. Als ik er zelf eentje zou ontwerpen, wilde ik ook deze tabbladen. De gehele vormgeving maakte voor mij dat ik 'm echt wilde kopen. Ook leuk dat er dankzij de extra bladen ruimte is voor notities én zelfs reisverhalen. Wat ik verder fijn vind aan de planner is dat je nog pasjes in kunt opbergen. Ook in de zijkant zit een extra vak met een ritssluiting waar je eventueel nog notities/een sleutel in kwijt kunt.

Als ik een paar kritische dingen mag zeggen over de planner...
- Ik begrijp dat de hele lijn nu wordt uitgebracht (scholen beginnen weer), maar de planner begint 'pas' in 2018.
- Ik vind de ringen niet heel goed sluiten.
- De schrijfruimte is vrij klein. Van mij mag er nog een variant komen en dan een grotere :-)
- De planner kan niet dicht. Een magneetsluiting of klittenbandje was handig geweest.

Maar dat zijn kleine dingen. En voor vier euro moet je niet teveel zeuren natuurlijk.


Dit notitieboekje zag ik in de video van Diana en ik wist: die ga ik kopen, ongeacht de prijs. Ik gebruik vaak notitieboekjes voor mijn werk dus deze komen altijd van pas. De prijs viel me alles mee: het boekje kost maar twee euro.

Als ik hier iets over moet zeggen dan vind ik het jammer dat er maar één variant is. Ik wil meer. HEBBE HEBBE HEBBE!!!


Verder kocht ik nog washi tape voor twee euro (wie ben ik??!?!?! ik herken mezelf niet eens). Ik ben totaal geen DIY-er, überhaupt is dit niks voor mij, maar ik vond het toch zó leuk! Kijk die printjes! Ik ben er nog niet over uit waarvoor ik het ga gebruiken, maar ik weet zeker dat het een keertje van pas komt om iets op te leuken.

Je hebt onder andere ook nog een slaghamersetje, stickers en een pennenpotje. Ik vond dit de leukste items uit de collectie en wat mij betreft gaan Diana en Kruidvat nog vaker samenwerken! Kom maar door met een extra grote planner en nog meer varianten in notitieboekjes :-).

De collectie wordt vanaf afgelopen dinsdag verkocht. Je moet geluk hebben om nog iets te kunnen bemachtigen, maar het is het waard om die moeite te doen! Enne... stiekem verwacht ik wel een vervolg, jullie ook?

8 opmerkingen

 1. IK WIL ALLES HEBBEN! Ben vanmiddag in de stad, dus meteen even langs de Kruidvat. Ik heb al een planner en agenda, maar deze planner is ook al tof als decoratie voor foto's hehe. #bloggersbelike

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zag echt leuke dingen! Uiteindelijk heb ik alleen het slaglettersetje gehaald want de rest gebruikte ik toch niet :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind de producten er echt heel erg mooi uitzien! Wel jammer inderdaad dat het pas in 2018 begint.. Best een nadeel.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik baal zo dat ik nu niet meer in NL ben én niet meer bij Kruidvat werk. Ik wil het!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke items maar ik kom voorlopig denk ik niet bij het Kruidvat dus ga er vast naast grijpen maar mocht er nog iets liggen neem ik het zeker mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb ook het notitieboekje gehaald, maakt het aantekeningen opschrijven voor school net wat leuker!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mega schattige items allemaal! Ik wil de planner echt super graag! Hij is zo schattig.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De planner heb ik ook gekocht en wil ik ook nog een artikel over schrijven haha. Omdat ik al genoeg notitieboekjes heb, heb ik deze van Diana toch maar laten liggen, hoewel die wel heel erg leuk is. Als je niet weet wat je met het washi tape moet, kan je er ook altijd nog een strakke winged eyeliner mee proberen te zetten. Succes gegarandeerd!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!