Review: HEMA eyebrow pen


HEMA komt momenteel niet alleen met genderneutrale kleding, maar ook met een heleboel nieuwe make-up. Bijvoorbeeld de eyebrow pen! Die kun je natuurlijk als man óf als vrouw gebruiken, maar dan moet 'ie wel een beetje fijn en handig zijn. Ik vertel je er vandaag alles over!

HEMA eyebrow pen- 3,49 euro


Een tijd geleden had Catrice een soortgelijk product in het assortiment waar ik echt fan van was. Een soort van viltstift, maar dan zonder harde strepen. Ik was daardoor heel erg benieuwd naar de eyebrow pen!

Ik kocht kleur nummer 02, er zijn in totaal drie kleuren verkrijgbaar (1 donkerder, 1 lichter). Ik vond kleur 1 erg rossig ogen. Jammer aan HEMA make-up: er is eigenlijk nooit een lichtbruin wenkbrauwproduct verkrijgbaar.


Dit is kleur 02! Zoals je kunt zien is het voor de wenkbrauwen toch een vrij harde en aanwezige streep. De kleur loopt een klein beetje uit.


Hierboven heb ik niets in mijn wenkbrauwen. Ik heb ze toevallig twee dagen terug geverfd en ze zijn erg harig ;-)


Hierboven heb ik de HEMA eyebrow pen gebruikt. Vooral in het begin van de wenkbrauw is het erg hard.


Op de eerste foto zie ik er sowieso heel boos uit op één op andere manier, maar de eyebrow pen werkt daar wel aan mee. Omdat je niet kunt vervagen of blenden is het begin van de wenkbrauw vrij blokkig/hoekig. Dat is niet bepaald natuurlijk. Het tekenen van haartjes heb ik wel geprobeerd, maar daar is de punt te dik voor.

Het product blijft super goed zitten en brengt snel aan, maar het is niet de meest natuurlijke keuze die er op de markt is. Persoonlijk houd ik meer van poeder. Maar kwalitatief is 'ie zeker de moeite waard én het is een koopje! Ik zou hem wel laten liggen als je van jezelf weet dat je snel geneigd bent om te hard te tekenen. Ook geen aanrader als je 'beginner' bent.

Wat is jouw favoriete wenkbrauwproduct?

7 opmerkingen

 1. Ik vind het resultaat best mooi! Het is inderdaad wel wat onnatuurlijk, maar niet op een storende manier. Ik gebruik graag het potloodje van Hema.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vind het resultaat erg mooi, maar ben meer fan van een poeder of dat pomade potje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind dat poeder ook wat 'zachter' en natuurlijker bij je staat idd! Overigens vind ik het wel fijn dat je altijd budgetproductjes reviewt als het gaat om wenkbrauwen! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik doe nooit wat met mijn wenkies :) beetje gel erin en gaan.....

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oogt inderdaad vrij hard. Ik ben zelf ook meer fan van poeder, omdat dat zachter en natuurlijker oogt.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik snap je wel, ik ben zelf ook meer fan van poeder!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hm ja, ik hou toch meer van een natuurlijk effect. Daarom ga ik ook liever voor een wenkbrauw poeder! Toch lijkt het me wel makkelijk aanbrengen, zo'n stift.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!