Webshop in de spotlights: By Stephanie Musthaves


Het leuke van bloggen is dat je van grote bedrijven mooie producten mag ontvangen. Toch vind ik het net zo leuk, al dan niet leuker, om aandacht te geven aan kleinere webshops. Ik ontving van By Stephanie Musthaves twee leuke producten die ik vandaag graag aan je wil laten zien! Kijk je mee?

By Stephanie Musthaves wild west feather- 14,95 euro
By Stephanie Musthaves money in my wallet- 10 euro


Voordat ik begin wil ik je even introduceren aan de webshop en de eigenaresse. De eigenaresse van By Stephanie Musthaves is Stephanie. Op haar achttiende verjaardag begon ze met het zelf maken van sieraden. Om een breder assortiment te kunnen bieden, ging ze op zoek naar mooie en betaalbare sieraden en accessoires. In augustus dit jaar, dus pas een maandje geleden, ging haar webshop live. Hier kun je onder andere sjaals, accessoires en sieraden vinden. De laatste toevoeging zijn sieraden van Biba. Dit merk kende ik persoonlijk al wel: de kwaliteit hiervan is goed en betaalbaar.


Als eerste in het pakketje vond ik een portemonnee. Ik had deze zelf gespot in de webshop en vond hem meteen leuk! Het pakketje werd trouwens leuk ingepakt met een klein kaartje met mijn naam er op. Voelde ik me ook weer eens speciaal ;-)


Grappig weetje over mij: ik ben zo iemand die nooit een portemonnee heeft. Ik gooi alle pasjes los in mijn tas wat soms echt mega irritant is. Ik ben blij dat ik weer een 'kans' heb om opnieuw te beginnen! De portemonnee is stevig en van goede kwaliteit. Ik kan er alles in kwijt: er kunnen een heleboel pasjes in. Hij kost tien euro en dat vind ik een hele goede prijs!


Over naar een ketting waar ik meteen verliefd op werd! Ik weet dat dit misschien niet iedereen z'n cup of tea is, maar ik ben dol op grote en opvallende kettingen. Deze is echt heel tof!


De ketting heeft hele mooie details en is in lengte verstelbaar. Dat is wel fijn, want bij sommige outfits staat lang mooier dan kort en andersom. Ik heb hem al een keer gedragen met een donkergroene blouse en heb er al wat complimentjes over gekregen. Deze ketting kost 14,95. Als je op zoek bent naar een gave ketting om een basic outfit wat leven te geven: deze moet je hebben!

Hierbij nog even aandacht voor de leuke oorbellen die ik vond in de webshop, wooh!

Hopelijk vond je het leuk om wat meer te lezen over By Stephanie Musthaves en de producten die ik heb ontvangen. Ik krijg overigens niet betaald om dit te schrijven- ik vind het gewoon leuk om mensen met een kleiner bedrijfje te steunen. Ik vind het tof dat mensen de stap nemen om iets voor zichzelf te beginnen en als ik daarbij kan helpen, doe ik dat graag!

Wat vind jij van deze producten?

5 opmerkingen

 1. Super leuk inderdaad om een kleine webshop te promoten/in het daglicht te zetten! Vind het echt mooie items, heel mooi afgewerkt zien ze er uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De ketting is niet helemaal mijn ding,maar ziet er wel heel mooi afgewerkt uit! De portemonnee vind ik heel erg tof. Leuke rubriek ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die portemonnee vind ik echt tof! Is ook wel iets wat ik zelf zou gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die portemonnee is gaaf zeg, die ketting is niet mijn ding (dacht dat het een tasje was) maar zeker leuk kleine ondernemers, veel liefde voor hun vak en dat is vaak te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het tasje echt geweldig! Leuke producten heb je uitgekozen :-)
  Liefs, Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!