Verslag: Vichy / La Roche-Posay event 7-9

Afgelopen donderdag was ik samen met Eline aanwezig op het event van Vichy en La Roche-Posay. We reden naar Amsterdam en waren rond half 6 in de kookstudio aan de Nieuwe Kerkstraat. Super leuk! Vandaag laat ik je aan de hand van foto's zien hoe dat was en wat we allemaal hebben gedaan.

Toen we binnenkwamen viel ons oog natuurlijk meteen op alle producten die er stonden. Die werden namelijk op een super mooie manier gepresenteerd. Één van de nieuwe producten is de Vichy Liftactiv booster. Dit is een pipetje met 10ml product vol vitamine C en hyaluronzuur en ik kan niet wachten om deze te proberen!

Op de bovenstaande foto zie je Mineral 89 van Vichy. Ik voel me een beetje een spuit 11, want ik heb dit product nog niet getest terwijl het al een tijdje op de markt is. Maar ik hoorde al dat jullie een review toch nog leuk vonden.


Wisten jullie dat Vichy ook haarverzorgingsproducten heeft? Ik moet eerlijk bekennen dat ik het wel wist, maar dat ik het nooit eerder heb gezien of geprobeerd.
Van La Roche-Posay is er een nieuwe Lipikar stick. Ik ben fan van hun bodylotion, dus een stick is erg welkom.


Wij begonnen met een presentatie. Het was nog rustig toen wij kwamen, dus dat was fijn! Wisten jullie dat Vichy en La Roche-Posay plaatsen in Frankrijk zijn? Hier komt hun belangrijke ingrediënt, water vol mineralen, vandaan. Ik kon al mijn lastige vragen kwijt en ik merkte al dat de mevrouw van Vichy (ik ben slecht met namen, haha) er super veel van af wist.Dit is echt een enge foto omdat ik een gekke pose aan moest nemen met mijn hoofd, maar een gaaf onderdeel van de avond! De influencers (aaah ik haat hem om mezelf zo te noemen) mochten een scan laten maken van hun gezicht. Ik zag ineens dat ik kei veel pigmentvlekjes in mijn gezicht had. Dat was echt een shocker! En een goede reminder dat smeren met SPF heel belangrijk is.

Er werd opgeschreven wat de resultaten waren en ik zag daar 'vochtarm' staan. Over het algemeen had ik wel een goede huid. Yessss. We werden nog 'gematcht' aan een aantal producten die we later op maat kunnen proberen.


Het derde onderdeel was een fotoworkshop. Het was erg druk toen wij kwamen kijken, dus dit hebben we overgeslagen. Ik heb er wel veel inspiratie door gekregen. Die verschillende kleuren grote vellen zijn onwijs handig. Wil ik ook!

Verder kon je nog een handje helpen in de keuken. Er waren veel culinaire hapjes. Eline heeft zich tegoed gedaan aan soesjes met een soort kruidenbotervulling. Het eten was niet echt iets voor mij (veel vis), maar het rook fantastisch en andere mensen konden er lekker van genieten.


Na anderhalf uur gingen wij er vandoor. We hadden verder niet gegeten en gingen naar Asian Kitchen. Ik heb nog nooit zo veel eten op een bord gezien, haha. We gingen niet met lege handen naar huis. Sterker nog, we kregen super mooie producten mee! Ik ben er eentje vergeten te fotograferen (shampoo) omdat die al in mijn douche staat, oeps. Maar hieronder zie je de producten!Als je ergens een review over wil lezen: shoot! De booster ga ik zeer zeker reviewen.

Ik wil Vichy en La Roche-Posay danken voor de uitnodiging en het leuke event!

4 opmerkingen

 1. Klinkt als een geslaagd event! Ben benieuwd naar de reviews van de producten, ik wist ook niet dat Vichy shampoo in het assortiment heeft zitten.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Was gezellig! Ik ben ook heel benieuwd naar de booster.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat gaaf zo'n gezichtsscan. Lijkt me fijn om zo'n professioneel advies te krijgen. Ik ben benieuwd naar de liftactiv booster, klinkt goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah ik had er zo graag bij willen zijn! Die gezichtsscan vind ik heel erg tof, lijkt me leuk om dat een keer te zien. Ook super dat je aan de hand daarvan echt advies kunt krijgen wat écht bij je past.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!