Review: Hema Longer Lasting lipstick


Om eerlijk te zijn had ik helemaal geen make-up van Hema in mijn collectie. Het is niet eens dat het me niet trekt, maar als ik zie dat een foundation van Hema 16 euro kost, vind ik dat te duur. Voor dat geld denk ik altijd dat 't mijn favoriete duurdere merken toch niet gaat overtreffen. Toen mijn vorige huisgenootje Ellis deze lipstick droeg, wist ik niet dat 'ie van Hema was. Ik zat te wachten tot 'ie af zou geven toen ze een ijsje at. Maar nee, de lipstick bleef perfect zitten. WAAR KWAM DIE LIPSTICK VANDAAN EN WAAROM HEB IK HEM NOG NIET?! Rennend richting Hema dus.

Hema Longer Lasting lipstick - 3,50 euroIk heb helaas een beetje een viezige lipstick, het was de laatste en de seal was er af gehaald. Ik ben niet heel vies van andere mensen, maar heb 'm wel even ontsmet met alcoholspray. De kleur is warmrood en zal veel mensen goed staan.De lippenstift lijkt hierboven nog licht glanzend, maar dat is 'ie niet! Hij is heel erg droog en trekt snel in de lippen. Het is een soort Lipfinity van MaxFactor, maar dan een budgetversie.
Hierboven draag ik de lipstick zonder iets erover. Ik heb bijna geen velletjes op mijn lippen, maar toch zijn oneffenheden goed zichtbaar. Als je veel velletjes op je lippen hebt, raad ik aan om eerst even te scrubben óf er een laagje Vaseline overheen te dragen. Een lipstick in dezelfde kleur kan natuurlijk ook, zie hieronder:


Hier draag ik een laagje Essence lippenstift over de Longer Lasting lipstick.

Het droge gevoel van de lipstick vind ik persoonlijk niet fijn. De lippenstift moet natuurlijk in m'n lippen trekken om lang te blijven zitten, maar deze lipstick is echt kurk- en kurkdroog. Ik moet er dus wel een laag lippenstift of Vaseline overheen dragen, anders word ik gek. De lippenstift is wel erg flexibel (die van MaxFactor breekt in kleine brokjes af) en blijft enorm goed zitten. Als je geen bijzondere dingen doet, kan je er zeker een uur of 5 mee uit de voeten. Ik heb een beetje moeite met laten zitten omdat ik het droge, trekkerige gevoel onprettig vind. Een balsem is dus aan te raden. Ook is het mooier om deze lipstick met een kwastje aan te brengen. Met gewoon stiften maak je sneller foutjes en die zijn lastig te herstellen met een langhoudende lippenstift.

De lipstick van Hema is een hele goede kopie van Lipfinity van MaxFactor! Ik vind deze zelfs prettiger dan Lipfinity. Als je op zoek bent naar een lipstick die écht lang blijft zitten, kies vooral voor deze! Dit alles kost je maar 3,50 euro. Ik raad wel aan om er een fijne, vette balm bij aan te schaffen. De lipstick is verkrijgbaar in meerdere kleuren.

4 opmerkingen

 1. goede pigmentatie! ik vind alleen de verpakking niet heel mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi kleur! Ik zelf heb ook nog nooit make-up geprobeerd van de Hema :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze heb ik ook, en hij geeft gewoon echt niet af! Het klopt wel dat je lippen er droger van worden, en ik gebruik er een lipbalsem eroverheen.
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!