Random&beauty favorieten: april

Het is lang geleden dat ik mijn favorieten met jullie heb gedeeld! Vandaag wil ik dat graag doen. Ik ben echt dol op lekker eten buiten de deur, dus dat komt ook vaak voorbij :-) Tussendoor deel ik ook een paar beauty favorieten met jullie.


Oh oh, hier begint het al! Ikeaaaa! Ik kom niet vaak bij Ikea, maar natuurlijk kunnen de gehaktballetjes niet missen bij een bezoekje. Het is echt een guilty pleasure, zo'n drie keer per jaar eet ik bij Ikea en elke keer kijk ik er naar uit, haha!


De laatste tijd ben ik weer volop bezig met maskertjes. De nieuwe maskertjes van Dr. van der Hoog vind ik super fijn! Alleen Beauty Bamboo was het niet helemaal voor mij, maar Glamorous Goji Quinoa en Smooth Shea Butter Cupuacu zijn geweldig! Dit pakketje koop je voor 4,49 bij Kruidvat nu.


Gekke favoriet is dit misschien, maar ik ben zo blij dat ik af en toe weer lekker op het terras kan zitten met vrienden! Dit is overigens in Tilburg bij Café Slagroom. Sorry voor de sigaretten, er zijn veel mensen waar ik mee omga die graag roken op het terras.


Een favoriet die nooit weggaat: Starbucks! Ik ben dol op de Javachip frappucino. Daar kun je me echt blij mee maken als het lekker weer is buiten. Het grappige aan deze foto is dat mijn vriendinnetje Eline heet en geen Irene :-)


Ananas!! Sinds een tijdje heb ik een soort obsessie voor ananas. Zowel om te eten als in het interieur. Deze kaars van HEMA kon ik dan ook niet laten liggen! Kost vijf euro en is nu nog te koop. Sorry voor de vage foto, ik durfde niet zo goed uitgebreid te fotograferen in de winkel.


Ik ben nooit echt fan geweest van droogshampoo, maar ik heb nu een andere oplossing: Toni&Guy poeder! Dit poeder matteert en werkt ook prima als je haar wat vettig begint te worden! Topspul!


Ik ben naast ananassen ook een beetje verliefd op flamingoprintjes... haha. Ik moet wel een beetje oppassen, want mijn kamer wordt wel erg bont straks. De kleine kussentjes kostten 5 euro van Primark, het grote schapenkussen komt van Ikea (24,95 voor alleen de hoes).


Happyyyyy! De laatste tijd kom ik vaak bij Happy Italy en ik bestel dan graag mijn favoriete pasta con polpette. Super lekker en vers! Oh en, niet duur. Ook belangrijk.


Ik ben dol op Jett Rebel en ik vond deze foto van Jett met een ananas. Match made in heaven! Dit is nu mijn achtergrond op iPhone.


Een beautyfavoriet: MaxFactor Creme Puff blush! Super pigment en mooie, diverse kleuren.


Jeeeej, we kunnen weer ijsjes eten met mooi weer! Mijn favoriete ijssalon is Intermezzo in Tilburg. Dit is trouwens Kinderbueno ijs.

De afgelopen weken ben ik een beetje obsessief bezig geweest met mijn nagels. Mijn doel was om zoveel mogelijk kleurtjes van Essie te dragen. Dat is best goed gelukt!


Er bestaat geen lekkerdere koffie dan de Malteserkoffie van Espressobar Hugo. Mocht je daar ooit voorbijlopen, loop dan vooral niet té ver door, want je moet hier echt even naar binnen!


Nog één foto van eten om het af te leren... wat erg. Mijn favoriete taart van Starbucks (white chocolate en raspberry) is uit het assortiment bij veel filialen. De nieuwe strawberry shortbread cheesecake is ook wel érg lekker!

Wat hebben jullie ontdekt afgelopen tijd?

2 opmerkingen

  1. Leuke favorieten, ik krijg honger van al dat lekkers :)
    X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Holymoly wat een lekkere dingen allemaal. Die ijskoffie! Manmanmanman. Leuke ananaskaars! :D

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!