Review: nieuwe Dr. van der Hoog maskers- Beauty Bamboo Green Tea & Shea Butter Cupuacu


Als ik er elke dag tijd voor zou hebben, gebruikte ik het liefst elke dag een gezichtsmasker. Het geeft me een rustmomentje en is daarnaast ook nog eens goed voor mijn huid. Ik was razend benieuwd naar deze nieuwe maskertjes van Dr. van der Hoog en heb ze dan ook uitvoerig getest! Ik kocht twee kant en klaar maskers. Het masker met goji bessen heb ik niet gekocht omdat ik niet zo van scrubmaskers houd (en het past niet echt bij mijn huidtype).

Dr. van der Hoog maskers - 2,29 euro via DA (en 1+1 gratis! dat is nog eens een leuke extra)


De maskers zien er leuk uit! Ik moest alleen twee keer kijken bij het eerste masker (wat is in vredesnaam cupuacu?)


Ik begin met het Beauty Bamboo masker. Het verhaal klinkt goed! Ook in dit masker zit shea butter.


Hierbij de rest van de ingrediënten. Jammer dat parfum boven de verzorgende ingrediënten staat, maar verder ziet het er aardig uit.


Goh, dit zijn echt mijn lievelingsfoto's (NOT)! Dit masker is zoals je kunt zien erg dun. Ik moet je eerlijk vertellen dat ik daar niet zo weg van ben. Het masker ruikt wel heel lekker. Ik krijg er geen heel geïrriteerde huid van, het prikt bij mij slechts een klein beetje. Het masker wordt niet hard.

Ik heb geen foto's van na het masker omdat dat je praktisch geen verschil ziet. Dit masker is wel lekker, maar na gebruik voelt mijn huid toch wat trekkerig. Ik denk dat dit masker geschikter is voor een echt vette huid. Dit is niet echt iets voor mij.


Kijk, dit masker is meer mijn ding zo te zien! Het is geschikt voor een droge en gevoelige huid. Ik heb niet per se een heel droge huid, maar na een aantal volle uren zon kan ik zeker wat verzorging gebruiken. Ik heb uiteraard nog even opgezocht wat cupuacu is. Het is een vrucht die evengroot is als een meloen en het bevat een boel witte pulp. De vrucht bevat veel vitaminen, namelijk B1, B2, B3, vetzuren en tenminste negen antioxidanten (zoals vitamine A en C).


In dit masker staat de parfum heel wat lager, fijn! Eerst een boel verzorgende ingrediënten. Ziet er prima uit.


Weer zo'n prachtige foto, ik ben er dol op! Haha. Maar even speciale aandacht naar een opvallend aspect van dit masker: DE GEUR. Deze geur is zo lekker. Het is inderdaad alsof ik een tropische vrucht op mijn gezicht smeer. Heerlijk. Dit masker is veel dikker zoals je ziet. Ik vind dat prettiger. Het masker wordt op sommige plekken wel hard, maar als je veel opsmeert (zoals ik) blijft het masker grotendeels vloeibaar.

Na het afspoelen is mijn huid niet trekkerig en dat is best een wonder! Veel producten, waaronder ook simpele reinigingsgel, drogen mijn huid uit. Mijn huid voelt nu zacht en soepel. Oh en kunnen we het nog even over de geur hebben? DE GEUR!!

Het is duidelijk welk masker mijn voorkeur heeft, dat is de Shea Butter Cupuacu. Verwacht alsnog geen wonderen van de maskers, je rimpels en pukkeltjes zullen niet zienderogen verdwijnen. Toch is het wel lekker om jezelf eens een rustmomentje te gunnen en te genieten van je maskertje!

1 opmerking

  1. Klinkt wel heel goed die tweede en ziet er ook wat fijner uit in gebruik. Ik ga hem onthouden.

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!