Unboxing Demak´Up box


Gisteren kreeg ik een leuk pakketje binnen van Demake´up*! Ik ga meedoen aan hun Demak´Up Detox Challenge en wil jullie graag laten zien wat er in de doos zit. Ik werd aardig verrast door de leuke inhoud!


Bij het openmaken vond ik twee kaarten met recepten er op om een maskertje te maken! Dit is onderdeel van de challenge, ik ga denk ik het aardbeienmaskertje maken. Er zit ook een kaart bij voor een chocolademasker. Leuk!
De inhoud! Te gek. Lekker roze ook.


Als eerste twee pakjes met reiningsdoekjes. Altijd handig om te hebben! Ik ben momenteel aan het overstappen naar het twee-stappen reinigingsritueel en ik draai het nu om. Eerst reinigde ik met water en reiniger als eerste stap en gebruikte ik daarna reinigingsdoekjes. Door dit andersom te doen, bespaar je veel van je reiningsgel. Erg fijn als je een dure fles van Philisophy hebt staan :-)


Wattenschijven, natuurlijk! Daar staat Demake'Up bekend om. Het klinkt stom om selectief te zijn met zoiets simpels als wattenschijven, maar dit zijn echt de beste. Deze gaan niet heel erg pluizen als je scheurt en lekken niet zo snel.
Dit gedeelte vond ik heeeel erg leuk, er zat een Dopper bij met mijn naam er op! Wooohh, dat was een leuke verrassing. Ik moet eerlijk zeggen dat ik zelf niet zoveel uit zou geven aan een waterfles, maar het bespaart wel een hele berg plastic flesjes. Daarnaast zat er nog een USB-stick in en pads om oogmake-up mee te reinigen. Top, ik kan helemaal vooruit aankomende tijd op het gebied van reinigen.

Doen jullie ook mee met de Demake'Up challenge? Je vindt er meer informatie over op de Facebookpagina van Demak'Up! Je vindt hier tips om te shinen en er staan DIY's van lekkere maskertjes op.

*Ik heb deze box ontvangen

2 opmerkingen

  1. Die dopper.. waauw, cool! Mooie producten zitten er in de box zeg!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie producten, en de Dopper is erg leuk!
    X

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!