Review: Sephora Microsmooth Sculpting Trio


Waarom highlighter, blush en bronzer apart kopen als het ook in één product kan? Dat moet Sephora hebben gedacht bij het maken van dit trio. Ik was eigenlijk van plan om een losse blusher en highlighter te kopen, maar toen kwam ik dit pareltje tegen. Voor de prijs kon ik hem niet laten liggen! Ik kocht deze in Parijs, maar je kunt hem ook gewoon online aanschaffen.

Sephora Sculpting Trio - 21$ via Sephora.com (ongeveer 16,90 euro)


Het is een gebakken poeder bestaande uit drie kleuren. De vakken zijn gelukkig groot genoeg om met je kwast in te gaan. Het Sculpting Trio is in nog twee andere kleurcombinaties te verkrijgen: één met alleen maar bruintinten en de andere heeft een meer peachy gevoel.


Op de verpakking staat ook hoe je het product kunt gebruiken. Ik gebruik de luminizer liever niet op mijn neus en decolleté, maar wel boven m'n blush. Bronzer gebruik ik dan weer wel op mijn voorhoofd, maar niet op mijn kin. Gewoon lekker gebruiken zoals je het zelf wil.

Voor op reis is dit trio wel mega handig: het scheelt meteen in je beautycase!
Het pigment is niet wauw, boom 'in your face', maar wel goed. Ik wil ook liever geen héél gepigmenteerde blushers en bronzers, dat zorgt alleen maar voor strepen. De bronzer vind ik overigens wel aan de oranje kant, maar we zullen zien hoe dat uitpakt op mijn gezicht.Het zijn twee verschillende soorten licht op bovenstaande foto's. Ik vind de bronzer helaas toch net iets te oranje, ook al doet hij het best goed als contourkleur. De blush heeft een lieve, roze kleur die niet te heftig is en de highlighter valt niet heel erg op. Die mocht van mij nog wel wat meer shinen, maar een extra laagje doet wonderen.

Concluderend: de blush is mooi, de highlighter is goed, alleen de bronzer vind ik qua kleur niet geweldig. Wel blijven de poeders lang zitten, ze blenden mooi in de huid en het resultaat is natuurlijk. De prijs is niet al te hoog vind ik- het komt neer op nog geen zes euro per poeder- alleen de verkrijgbaarheid is vrij lastig. Kijk je oom, tante, nichtje of vrienden even lief aan als ze naar het buitenland gaan en dit handige trio kan van jou zijn!

2 opmerkingen

  1. Jammer dat de bronzen tegenvalt kwa kleur, de bush vind ik prachtig: lekker fris!
    XOXO esmee

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk en handig zo'n trio, ik vind het effect erg mooi bij je! Mooie blog heb je ook :D X

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!