Lancome Liner Design eyeliner


Ik heb je de afgelopen tijd al best veel eyeliners laten zien. Daar werd ik niet bepaald gelukkig van, maar de zoektocht ging verder. Ik kwam via advies van een verkoopster bij DA bij twee vloeibare eyeliners van Lancome terecht, waaronder dus de Liner Design. Vandaag een review!

Lancome Liner Design- 33,01 euro via DA Drogist
De Lancome Liner Design komt in een zilverkleurige verpakking. Hierboven, voor de geïnteresseerden, de ingrediëntenlijst. 


Dan de liner zelf! Een mooie verpakking, zwart met gouden opdruk.

Je betaalt wel erg veel voor deze eyeliner, dus in dat opzicht vind ik de verpakking niet per se bijzonder. Nu kan het product maar beter héél erg goed zijn.


Het stiftje heeft een scherpe punt waardoor je zowel dunne als dikkere lijnen kunt zetten. Dit gaat ook prima. Persoonlijk vind ik een iets flexibelere tip fijner. Ik merk dat er niet zo'n diepzwarte kleur uit komt als ik had gehoopt. 


Op het oog ziet het er oké uit, maar voordat je het pigment van de foto krijgt moet je al een beetje deppen én er twee keer overheen gaan. Ik vind dat voor zo'n duur product echt een slechte score! Ik zag dat de reviews op Makeupalley ook niet zo goed waren (ging ook vooral over het pigment). De houdbaarheid is trouwens wel goed. Het lijntje loopt niet uit, ook niet na een flinke wandeltocht. 

Ik voel me een beetje zeikerig, maar moet eerlijk zijn: dit is het geld echt niet waard! Catrice heeft eyeliners die hetzelfde effect geven- dus je weet waar mijn voorkeur naar uit gaat. Hand op die knip ;-)

1 opmerking

  1. Het ziet er goed uit! Jammer dat je er niet zo tevreden over bent! -x-

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!