DUO wimperlijm review


Het schijnt zo te zijn dat je nepwimper-game helemaal verandert (verbetert!) als je DUO wimperlijm gebruikt. De grootsten der grootheden (Manny Mua, Nikkietutorials om even wat te noemen) gebruiken deze wimperlijm, dus ik moest er ook eens aan geloven. Was het iets? Lees verder!

Duo wimperlijm- 6,49 euro via Boozyshop of 5,99 dollar via BeautyjointEr zijn verschillende soorten DUO lijm. Ik heb gekozen voor de clear-white. Als je de lijm aanbrengt op de wimper, is hij wit van kleur. Dit kleurt bij naar transparant (zodat je er dus niets van ziet). Op de verpakking staat dat dit de nummer één wimperlijm van de wereld is, dus mijn verwachtingen waren hooggespannen! Ik vind de lijm persoonlijk niet duur, want je doet er lang mee.


Hier heb ik de lijm aangebracht. Je ziet het niet heel goed, maar het kleurt wit. Ik laat de lijm ongeveer een halve minuut zitten voordat ik ga plakken. Je kunt ervoor kiezen om het langer te doen.


Hierboven draag ik geen wimpers, wel mascara.Hierboven draag ik nepwimpers van Ardell. Met de DUO wimperlijm was het een koud kunstje om de wimper te plakken (echt!). Het is heel lastig om de nepwimper goed aan te brengen aan de binnenkant van het oog. Dat lukt met de DUO lijm beduidend beter dan met Ardell of Essence lijm. De DUO lijm plakt in één keer goed en zorgt ervoor dat de wimper muurvast zit.

De lijm droogt mooi transparant op. Je ziet enkel het 'bandje' van de kunstwimper zelf een beetje zitten, maar dat kun je voorkomen door later nog eyeliner aan te brengen. Wat ik echt top vind aan de wimperlijm, is dat hij een normale dop heeft. Je kunt hem meerdere keren gebruiken. Met de lijm van Ardell lukt dat bijvoorbeeld niet omdat je de dop moet afbreken, zo zonde van de lijm!


IK BEN FAN! Jaaaa. Zoveel beter dan de lijm die standaard bij de meeste wimpers zit.

Gebruik jij kunstwimpers? Zo ja, welke lijm vind jij fijn?

4 opmerkingen

  1. Klinkt prima, zeker voor die prijs! Ik gebruik niet vaak nepwimpers omdat ik het zo'n gedoe vind. Vind het wel prachtig staan en oefenen staat nog steeds in de planning hihi

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dit ga ik in gedachten houden, ik gebruik wel eens nepwimpers en dit klinkt heel fijn :D

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ze zijn redelijk maar de lijm blijf je heel goed zien helaas..

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!