Shoplog: Action & DA drogist

Jaaaa, het is tijd voor een kleine shoplog! Ik houd er zelf erg van om bij anderen te gluren wat ze kopen (en zeker bij de Action, zo'n heerlijk diverse winkel). Ik heb gewinkeld bij DA en Action en laat je zien wat ik allemaal gekocht heb!

ActionUniversal Car Phone holder 1,99 euro

Ik  heb regelmatig opdrachten 's avonds op plaatsen waar ik nog nooit ben geweest. Soms zit ik dan met m'n telefoon in de hand te navigeren en dat kon echt niet meer! Vandaar, een telefoonhouder :-)


Dove DermaSeries cream foam cleanser- 3,49 euro

Dit product kende ik niet, want Dove gezichtsverzorging is in Nederland bijna niet te krijgen. Ik heb altijd reinigingsproducten nodig, dus ga ik deze proberen.


Minions zakdoekjes

Deze zijn voor in een cadeautje voor een vriendin van mij die heeeelemaal gek is van Minions! Ik weet de prijs niet helemaal meer, maar volgens mij was het 0,79 euro.


Nog twee cadeautjes! Ik heb een paar verjaardagen zaterdag en dit komt er in te zitten. De rest laat ik niet zien omdat ik niet weet wie er toevallig op mijn blog terecht gaat komen ;-) Maar het wordt een groot pakket met verzorging en grappige dingen zoals de flesopener. Toblerone kost 0,89 euro en de opener 60 cent.


Mijn favoriete wattenschijven van Demak'Up! Deze kosten 0,99 euro en ik koop nooit andere.


Ik kocht ook een nieuwe waxbrander (een beetje een gekke foto, maar anders kon je niet zien wat het was, haha!). Mijn vorige was grijs en dat past niet meer zo goed bij mijn kamer. Vandaar een witte!


En als laatste, zo spannend, PENNEN. Ik begon een jaar terug aan een bakje met 50 pennen van de Hema, ik heb er nu geen één meer. Het is een groot raadsel waar ze zijn, haha.

DA

Nu over naar DA! Ik moet je waarschuwen, het zijn behoorlijk dure producten allemaal, maar deze DA stopt er mee. Ik heb dus alles met korting kunnen kopen. Wel vreselijk jammer dat de DA dicht gaat, het is de enige in mijn buurt :( En erg voor het personeel. Ik voelde me een beetje schuldig.


Als eerste deze super mooie en luxe set van Bvlgari.Met deze geur er in! Een 65ml van Bvlgari Omnia Coral. Zooooooooooooooo lekker. Mijn favoriete geur, zeker in de lente en zomer. In de set zat daarnaast een zeepje, twee bodylotions en een toilettasje. Deze set kost 79 euro.


Twee nagellakjes van Essie die ik al heel lang wilde, namelijk Bahama Mama en Angora Cardi. Heel erg blij mee! Deze kosten 9,99 euro per stuk.


Ik kocht daarnaast twee eyeliners. De eerste is de Lancome Liner Design. Deze kost 33 euro (au) nieuw. Ik ga hem uitgebreid testen!


Ik zag dat ze Estée Lauder's Double Wear verkochten, dus mijn hart maakte een sprongetje. Die wilde ik al zo lang proberen! Helaas was mijn kleur er niet meer, dus ging ik voor Double Wear Light. Ook hier komt een review van. Deze kost 45 euro.


Nog twee dingen die ik niet los op de foto heb gezet: de OGX Tea Tree mint shampoo (10,95 euro) en de Lancome Artliner (37 euro). Het zijn allemaal heftige bedragen, maar zoals ik al zei heb ik niet de volle prijs betaald. Reviews volgen! Ik ben enthousiast.

Wat vind je van m'n aankopen? Ken jij een van deze producten?

2 opmerkingen

  1. Mooie lakjes van Essie! En die watjes gebruik ik ook! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo, misschien een beetje een rare vraag maar waar koop de die Minion Zakdoekjes?

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!