Blikvanger aan de muur van wereldkaarten.nl!

Hola wereldreiziger! Van wereldkaarten.nl mocht ik een gave blikvanger voor aan de muur uitzoeken. De website biedt een ruim assortiment in allerlei verschillende wereldkaarten, bijvoorbeeld op canvas, aluminium of textiel. Ben je benieuwd naar mijn wereldkaart? Lees dan zeker even verder!

Tadaaaaa! Ik vond het een moeilijke keuze en ondanks dat jullie via Insta stories voor de marmerprint gingen, ben ik uiteindelijk toch voor de historische schoolplaat gegaan. Sorry, misschien luister ik de volgende keer wel ;-). Deze kaart is verkrijgbaar in drie verschillende formaten. De 60x40cm kost 49,95 euro, de 90x60cm kost 79,95 euro en de grootste variant, de kaart die ik heb, kost 149,95 euro. Dat is best veel geld maar aan de andere kant: het is wel een echte blikvanger in je interieur. Een 'echt' schilderij kost meestal veel meer geld.

Wat Wereldkaarten zegt:
"Is ‘ie niet ontzettend tof? Deze historische wereldkaart met donkere tinten is in ieder geval wel één van ónze favorieten. Alle landen van de wereld hebben hun eigen donkere tint gekregen en dit geeft de wereldkaart een historische, maar hippe uitstraling. Door de donkere kleuren past de kaart van de wereld bij iedere interieurstijl en op ieder materiaal. Ga jij voor een wereldkaart op het mooie canvas, het stoere aluminium of toch een hippe textielposter?"

Het leuke is dus dat je veel verschillende materialen hebt. Voor ieder wat wils! Ik vond het 'ouderwetse' gevoel van een schoolplaat persoonlijk wel tof. Wereldkaarten is overigens het zusterbedrijf van Canvas Company, waar je bijvoorbeeld een foto op doek kunt bestellen.


Verzending en verpakking
Via de website stond dat het vijf dagen kon duren voordat de kaart thuis werd bezorgd. Mijn ervaring is dat de kaart sneller werd bezorgd. Dit kan uiteraard verschillen per bestelling maar ik was er wel blij mee! De kaart wordt opgerold verzonden met veel bubbelplastic. De kans dat 'ie beschadigd wordt tijdens het transport is dus niet echt aanwezig. 


Kwaliteit & meer
De kaart is, als je 'm net uit de verpakking haalt, nog wel licht kreukelig. Mocht je 'm voor een speciale gelegenheid nodig hebben, vergeet hem niet eerst even uit te hangen. Je moet het touw trouwens zelf even bevestigen aan de kaart, maar dat is zo gedaan. De kwaliteit is goed en mooi. Ik moet wel zeggen dat 'ie bij mij helaas niet aan de muur kon (te groot), maar gelukkig hadden mijn ouders nog een plekje over ;-)


Ik wil wereldkaarten bedanken voor de leuke kaart!

Wat vind jij van de kaart?

1 opmerking

  1. Inderdaad een investering, maar wat een mooie blikvanger!

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!